Haberler

Madonna sahnede dans ederken düştü

Güncelleme:

Bir süre önce bakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Madonna, sağlığına kavuştuktan sonra ertelenen dünya turnesine devam ediyor. Londra'da sahneye çıkan Madonna, dansçısıyla gösteri yaptığı esnada sandalyeden düştü.

Dünya turnesi öncesi ciddi bir bakteriyel enfeksiyon geçiren ve yoğun bakımda tedavi gören Madonna, sağlığına kavuştuktan sonra ertelenen turnesine devam ediyor. Konser sırasında dans ederken sandalyeden düşen Madonna, hiç bir şey olmamış ayağa kalkıp konserine devam etti.

YERDEN KALKIP ŞARKISINA DEVAM ETTİ

Tedavisi sonrasında dünya turnesine Londra'da başlayan ünlü yıldız, müzikseverlerle tekrar buluştu. Canlı performansları ve sahne şovlarıyla ün kazanan Madonna sahnede talihsiz bir kaza yaşadı. ABD'nin Seattle şehrinde konser veren şarkıcı, "Open Your Heart" şarkısı sırasında sandalyede otururken dansçısı da onu çekmeye çalıştı. Şarkıcıyı çeken dansçının ayağı takılınca ikisi birden yere kapaklandı. Kısa sürede toparlanan Madonna, düştüğü yerden kalkıp şarkısına devam etti.

Pop müziğinin efsane isimlerinden biri olan şarkıcının sahnedeki profesyonelliği övgüyle karşılandı.

Madonna'nın sahneye geç çıkması nedeniyle bazı hayranlarının tepkisini çekmesi ise ayrı bir konuydu. Şarkıcının konserine giden bazı hayranlar, söz verilen saatte sahneye çıkmadığı gerekçesiyle Madonna'ya dava açtı. Şarkıcı, resmi bir açıklama yapmasa da konser sırasında "Bir kraliçe asla geç kalmaz" demesi dava ile ilgili bir gönderme olarak yorumlandı.

Madonna sahnede dans ederken düştü

Madonna sahnede dans ederken düştü

Haberler.com / Abdullah Teymur - Magazin

Madonna Londra Dünya Ünlüler Müzik Magazin Dünya Haberler

500

Yorumlar (3)

Hülagü Han:

ben olsaydım düşünce kucaklardım sımsıkı :p

7
4
yanıtYanıtla
Adem Kırat:

65 yaşındasın otur oturduğun yerde hala dans mans nedir işte böyle olur sonu

5
5
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Bu videoları yarısını nasıl koymayı başarabiliyorsunuz tebrik ederim

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title