Haberler

Protokole Alınmayan Sunucu İpek Tanrıyar Töreni Terk Etti

Tekirdağ'da bu yıl 48'incisi düzenlenen Kiraz Festivali'nde sunuculuk yapmak için kente gelen manken ve oyuncu İpek Tanrıyar, açılış töreninde anıta çelenk konulması sırasında Vali Zübeyir Kemelek ve eşi Zehra Kemelek'in yanında ve ilk sırada yer...

Tekirdağ'da bu yıl 48'incisi düzenlenen Kiraz Festivali'nde sunuculuk yapmak için kente gelen manken ve oyuncu İpek Tanrıyar, açılış töreninde anıta çelenk konulması sırasında Vali Zübeyir Kemelek ve eşi Zehra Kemelek'in yanında ve ilk sırada yer almak istedi. Valilik görevlilerinin kendisini 'protokol sırasına' uymadığı gerekçesiyle ikinci sıraya almak istemesine kızan İpek Tanrıyar töreni terk etti.

Tekirdağ Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen 48'inci Kiraz Festivali dün akşam düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı. Hükümet Caddesi üzerinde yürüyen protokol ve kalabalık ardından Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı'nın önüne geldi. Burada, festival açılışı için anıta çelenk konulma töreni düzenlendi. Törene, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Belediye Başkanı CHP'li Adem Dalgıç, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, festivalin sunucusu İpek Tanrıyar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TANRIYAR PROTOKOLE GİRDİ

Çelenk töreni için herkes yerini alırken, festivalin sunuculuğunu yapacak olan manken ve oyuncu İpek Tanrıyar da Vali Kemelek ve Belediye Başkanı Dalgıç'ın yanında ilk sırada durdu. Valilik görevlilerinin 'protokol sırasına' uymadığı için uyararak kendisini ikinci sıraya almak istemesine kızan Tanrıyar, "Ben buradan hiçbir yere gitmem" diyerek tepki gösterdi.

Valilik görevlisinin protokol sırasında kalamayacağını ifade etmesi üzerine sinirlenen Tanrıyar, "Ben o zaman burada durmam" dedi ve töreni terk etti. Törende bulunan Tekirdağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Rüya Yılmaz'ın ikna çabasına rağmen durmayan Tanrıyar alandan ayrılırken gazetecilerin sorularını da cevapsız bıraktı. Tören, anıta çelenk bırakılmasının ardından sona erdi.

HANDE YENER 20 BİN KİŞİYE SÖYLEDİ

Kiraz Festivali'nin ilk gecesinde pop müzik şarkıcısı Hande Yener, sahil dolgu sahasındaki konser alanında sahneye çıktı. İpak Tanrıyar'ın sunuculuğunu yaptığı gecede, Hande Yener söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu. Konsere üzerinde askılı bluz ve mini şortla çıkan Yener, dans grubuyla yaptığı şovlarıyla dikkat çekti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Hande Yener'e Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç tarafından sepetle kiraz ve plaket verildi. - Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Zübeyir Kemelek İpek Tanrıyar Zehra Kemelek Hande Yener Magazin Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title