Haberler

Pelin Batu: Diskoya Gittim, Erdoğan Faturasını Babama Kesti

Güncelleme:

Pelin Batu, 16 yaşında diskoya gittiği için hakkında çıkan haberler üzerine Erdoğan'ın babası İnal Batu ile arasında geçen diyaloğu anlattı.

Pelin Batu, verdiği bir röportajda 16 yaşındayken diskoya gittiği için o zaman İstanbul Belediye Başkanı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, babası İnal Batu'ya bunun hesabını sorduğunu anlattı.

ERDOĞAN'DAN İNAL BATU'YA: KIZIMIZ DA...

Erdoğan'ın "tahammülsüzlüğünü" 16 yaşındayken gördüğünü belirten Pelin Batu, 16 yaşındayken diskoya gittiğini, bunun da o dönemde gazetelerde haber olduğunu belirterek "Tayyip Erdoğan, o zaman İstanbul Belediye Başkanı'ydı ve New York'a gelmişti. Geldiğinde, babama, burun kıvırarak ve beni kastederek, "Kızımız da…" diye kinayeli bir laf etmiş, o diskoda haberine gönderme yaparak" dedi.

"ERDOĞAN, DİSKODA EĞLENMEMİN HESABINI BABAMA SORDU"

"16 yaşındaydım ve yaz tatili için New York'tan Türkiye'ye gelmiştik. Annem bizi bir gece kulübüne götürdü. Ben, kardeşim ve sınıf arkadaşlarımız… Medya bunu "diskoda coştular" diye haber yaptı. Tayyip Erdoğan, o zaman İstanbul Belediye Başkanı'ydı ve New York'a gelmişti. Geldiğinde, babama, burun kıvırarak ve beni kastederek, "kızımız da…" diye kinayeli bir laf etmiş, o diskoda haberine gönderme yaparak.

"SEN KİMİ, KİME YETİŞTİRİYORSUN?"

Babanız İnal Bey ne tepki vermiş?

Babam da gayet korumacı biçimde geçiştirmiş. Bunu muhafazakârca yapsa bile çok ayıp bir şeydi. Sen, kimi, kime yetiştiriyorsun?

"ÇOK GARİPSEDİK"

Babanız bunu size anlattığında ne hissettiniz?

Kendi aramızda konuştuk ve çok garipsedik. Bir kere nasıl oluyor da bizim hayatımıza karışabiliyor bu insan?

"ONUN TAHAMMÜLSÜZLÜĞÜNÜ, 16 YAŞINDA GÖRDÜM"

Kendinde böyle bir hakkı nasıl görmüş?

Anladığım kadarıyla her yerde böyleydi. Her konuda bir fikir sahibi ve uzman!

Daha gençlik yıllarınızdan itibaren zihninizdeki Tayyip Erdoğan arketipi böyle mi belirdi?

Aynen öyle. Karşı tarafa olan toleranssızlığını ve tahammülsüzlüğünü, 16 yaşındaki bir çocuk olarak görmüştüm ve bu nedenle sonrasındaki Erdoğan'a da hiçbir zaman şaşırmadım! Hangi konuda olursa olsun!"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pelin Batu İnal Batu New York Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (22)

Laz Mobil-IOS:

Tahammül edemeyen başka ülkeye !!! Bizde böle işşşnize geliyosa

0
1
yanıtYanıtla
BalMobil-IOS:

Güzel hatunmuş , nazar degmesin

1
0
yanıtYanıtla
helinMobil-ANDROID:

pelin hanm cok uzulme bazen aile buyuklerimiz bize kizabilrler

1
0
yanıtYanıtla
said78Mobil-ANDROID:

ankara bombacı hainine birsey demedin pelin batu söylede bilelim

0
0
yanıtYanıtla
??Mobil-ANDROID:

aman ne haber ne haber memlekette haber kalmamışda bumu kalmış ?

0
0
yanıtYanıtla
baybarsMobil-ANDROID:

zaten 18 yaşından küçük birinin diskoya girmesi resmen suçtur ben fransada yaşıyorum ve her hangi bir eğlence merkezi 18 yasından küçükleri almaz kaldiki alsa eğer polis tarafından tespit edilirse o mekanı kapatirlar

0
0
yanıtYanıtla
timMobil-ANDROID:

böyle saçma haber yapmayın

0
0
yanıtYanıtla
BedriMobil-IOS:

Daha ne istiyorsun cadı.çukura düşmene gönlü el vermemiş işte.brnce sizler daha çok konuşun ki adam gibi adamın değeri anlaşılsın

0
0
yanıtYanıtla
arif Mobil-ANDROID:

halisünasyon görüp bunu erdoğana yamamak da böyle olur. neymiş kızımız da demiş.kızımız da demesini 16 yaşındaki çocuk nasıl diskoya yormuş hayret!!!

0
0
yanıtYanıtla
Ne yaptıgını bilmeyenMobil-IOS:

16 yaşında bir çocuk iken bunun tahamülsüzlügünü görmüştüm diyor, işte erdoganda bunun için kızıyor yav bu çocuk gece klubunda ne işi var sen çocuksun ve sadecd 16 yaşındasın

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title