Haberler

Partneri Kerem Bürsin'den ayrı kalamayan Hande Erçel, bu sefer de spor salonundan çağrı da bulundu

Güncelleme:

Son günlerde adı Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk dedikodularına karışan Hande Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Spor salonunda kahve içen Erçel, Bürsin'e de davette bulununca takipçilerini heyecanlandırdı.

Instagram hesabında 20 milyon takipçi sayısına ulaşan Hande Erçel, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Erçel, son olarak spor salonundan yaptığı bir paylaşımla çok konuşuldu.

KEREM BÜRSİN'E SESLENDİ

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Hande Erçel, son paylaşımında aynı dizide başrolü paylaştığı Kerem Bürsin'e seslenerek kahveye davet etti. Sıfır makyajlı haliyle spor salonundan paylaşım yapan güzel oyuncu, adının aşk dedikodularına karıştığı Bürsin'i etiketleyerek "Kahve gelmiş haberin var mı?" notunu yazdı.

Hande Erçel'in bu paylaşımını gören takipçileri "Kerem'den uzak kalamayınca kahveye davet etmiş" yorumunu yaptı.

Partneri Kerem Bürsin'den ayrı kalamayan Hande Erçel, bu sefer de spor salonundan çağrı da bulundu

PAHALI EV KIYAFETLERİYLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Attığı her adımla adından söz ettirmeyi başaran Hande Erçel, önceki günlerde pahalı ev kombiniyle dikkat çekmişti. Ayna karşısında çiçekler içinde bir fotoğraf paylaşan Erçel'in giydiği hırka, bluz ve şortun değeri toplam 1167 TL idi. (Hırka fiyatı 529 TL, bluz fiyatı 339 TL, şort fiyatı ise 299 TL)

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sen Çal Kapımı Kerem Bürsin Hande Erçel Haberler

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Kurban Bayramı'nda yapılacak ibadetler neler? Bayramın 1. günü hangi ibadetler yapılır? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

500

Yorumlar (1)

Lexa :

Yani bence paranın değerinin olmadığı bir zamanda toplam 1167 tl lik kombin pahalı sayılmaz. Kazandıkları ücret ile kıyaslarsan bizim sakıza ödediğimiz ücretle anca bir olur.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title