Haberler

Özge Ulusoy... YÜREK BURKAN SAAT DETAYI!

Güncelleme:

Trafik kazasında babasını kaybeden başarılı manken Özge Ulusoy, sosyal medya hesabından babasının kaza esnasında kırılan saatini paylaştı. Paylaşıma ölüm saati ve gününü not eden Ulusoy, bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine de teşekkür etti.

Manken Özge Ulusoy'un babası Emekli Albay Haydar Ulusoy'a, pazar günü saat 15.00 sıralarında Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Turan Güneş Bulvarı'nda araç çarptı.

Babasının ani ölümüyle yıkılan Ulusoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

BABASININ KAZADA KIRILAN SAATİNİ PAYLAŞTI

Instagram hesabından babasının kaza anında kırılan kol saatini paylaşan Özge Ulusoy, fotoğrafa 04.12.2022. 14.05... Babacığım..." notunu ekledi.

Ünlü isim, bir sonraki paylaşımında da bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür ederek "Babamın ne kadar sevildiğini büyük bir gururla anladığım şu acılı günlerde bana attığınız binlerce mesajla ona layık bir evlat ve aile olduğumuz da fark etmemi sağladınız.

Tanıyan, tanımayan güzel mesajlarıyla yüreğimi serinleten hepinize kendim ve tüm ailem adına sonsuz teşekkür ederim. Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin" dedi.

Ölüm acısı yaşayan Özge Ulusoy, babasının kaza esnasında kırılan saatini paylaştı

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Haydar Ulusoy Özge Ulusoy ulusoy Sadece Sondakika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title