Haberler

Oyuncu Semra Dinçer'in naaşı neden açık tabutta taşındı? Sebebini köy muhtarı anlattı

Güncelleme:

2 yıldır mücadele ettiği akciğer kanserinden dolayı hayatını kaybeden 56 yaşındaki Semra Dinçer, dün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü isimlerin katılmadığı cenaze töreninde oyuncunun tabutun neden açık olduğu ise merak konusu oldu. Konu hakkında konuşan köy muhtarı, "Cenaze sal tabutta daha kolay tanışıyor diye konuldu, başka anlamı yok" dedi.

Kuzey Güney dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Semra Dinçer, önceki gün 2 yıldır mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düştü. Oyuncu, dün Ankara'da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

ÜNLÜ İSİMLER CENAZEYE KATILMADI

Ünlülerin, bu zamana kadar sayısız projede yer alan oyuncunun cenazesine katılmamasına büyük vefasızlığı gözler önüne serdi. Cenazeye, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve sanatçı Haluk Levent de çelenk gönderdi.

Oyuncu Semra Dinçer'in naaşının neden açık tabutta taşındığı belli oldu

AÇIK TABUT KULLANILMASININ NEDENİ BELLİ OLDU

Cenaze töreninde dikkat çeken bir diğer detay ise oyuncunun naaşının taşındığı tabutun açık olmasıydı. Konuyla ilgili MedyaTava'ya açıklama yapan köyün muhtarı Mustafa Çetin, özellikle Ankara'ya bağlı köylerde sal denilen üstü açık tabutların tercih edildiğini söyledi. Çetin, sözlerine şöyle devam etti: "Cenaze, camiye normal kapalı tabutla geldi. Rahmetlinin ailesi, naaşı sal denilen açık tabuta aktardı. Bu köylerde her zaman yapılır. Normal tabutlarda omuzda taşımak için sap yoktur. Sal da ise vardır. Aile bireyleri cenazeyi bu şekilde mezarlığa kadar rahat taşır. Olayın başka bir sebebi yok."

Oyuncu Semra Dinçer'in naaşının neden açık tabutta taşındığı belli oldu

Kaynak: Magazin

Semra Dinçer Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.

59
8
yanıtYanıtla
Mehmetcevat Uygur:

allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun .yıne sanat camıasının vefasızlıgı gozler ognune serıldı nur ıcınde yatsın sevenlerıne sabırlar dılerım

60
6
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Mekanı Cennet olsuniyi insanlar Erken gidiyor ülkemize kötülük yapan talan edenlerde bir an önce Yanına al Allahım

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title