Haberler

Oyuncu Güven Hokna, Gökçe Bahadır'ın Kayıp Şehir'deki Rolünün Altından Kalkamadığını Söyledi

Güncelleme:

Oyuncu Güven Hokna, Gökçe Bahadır'ın Kayıp Şehir dizisinde s..tük rolünü oynaması hakkında "Ben bu rolleri çok iyi bilirim Gökçe karakter olarak o rolün kadını değil" dedi.

Yaprak Dökümü'nün usta oyuncusu Güven Hokna, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa'ya konuk oldu. Oyuncu, Yaprak Dökümü dizisinde kızını canlandıran Gökçe Bahadır'ın Kayıp Şehir'deki s..tük rolühakkında "Keşke oyunculuğuyla bir yerlere gelseydi" eleştirisinden sonra topa tutulduğunu söyledi.

"GÖKÇE'NİN OYNADIĞI S..TÜK ROLÜNDE DUYGULAR ÖNE ÇIKMADI"

Ben s..tük rollerini çok iyi bilirim. Karakteristik olarak külhan bir s..tük kadın değil de, halkın içine baktığında bir şeyler hissedeceği bir s..tük karakteri daha güzel olurdu. Kayıp Şehir'de o duygular çok öne çıkmamıştı. O dönem topa tutuldum cevap vermekten aciz değilim ama o polemiklere girmek istemedim.

Oyuncu Güven Hokna, Gökçe Bahadır'ın Kayıp Şehirde'ki Rolünün Altından Kalkamadığını Söyledi

"GÖKÇE YANLIŞ ADIMLAR ATTI"

"Kendi kişiliğini anlatım olarak Gökçe'yi yadırgadığımı söyleyebilirim. Ali Sunal Gökçe'yi istemeye gittiğinde ikinci annesi olarak yanındaydım. Çok da severim Gökçe'yi ama yanlış adımlar attı. Keşke bir yerlere tamamen oyunculuğuyla, efendiliğiyle, dürüstlüğüyle gelseydi. Tamam gençtir mini etekler giyer, açık bluzlar giyer ama bunlar çok tehlikeli sular. Küçük küçük açılmalar küçük küçük yanlışlar büyür ve kocaman olur. Sonra seni böyle kabul ederler. (Kayıp Şehir'deki performansı için) Kötü kadın oynamak zordur. Özellikle de s..tük oynamak çok zordur."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökçe Bahadır Kayıp Şehir Güven Hokna Gökçe Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

Kel Müdür:

artisler olmasa dünya daha güzel olacak.

10
10
yanıtYanıtla
saplamalı kırım kongo:

lan kel sen hala burada mısın aynı vaazları veriyorsun nerenin müdürüysen oraya yazık valla

yanıt2
yanıt6
aydoğan:

Artık öbür tarafta kendinize biçilen rolü oynarsınız .

8
6
yanıtYanıtla
sanane:

bi kerede öbür tarafı karıştırmayın sanki gördünüz öbür tarafı. . . .

yanıt4
yanıt2
ART:

guven hokna yı cok severım fakat bu acıklamasına anlam veremedım. Gokce Bahadır soyunarak bır yerlere gelmedı kı. Hıcbır olaya adının karısmıslıgı dahı yok. Isı dıısnda haberı yapılmıyor bıle. Eskı sanatcılar yaslanınca boyle konusmalar yapıyorlar uzucu oluyor yaslılıklarına sahıt olmak.

12
1
yanıtYanıtla
secret:

evet bende çok severim Güven Hanım''ı fakat Gökçe''de hakkıyla emeğiyle yükseldi. Ünlü bir oyuncu ıle evlenip boşandı , o zaman bile malzeme vermedi kimseye. Ayrıca dikkat ettim herkes güzel saygın yorumlar yapmış. Bence bu bile Gökçe''nin duruşuyla ilgili. Allah var şimdi.

yanıt6
yanıt0
İzleyici:

Gayet başarılı Ufak Tefek Cinayetlerde çok başarılı

11
1
yanıtYanıtla
Grande:

Ben de katılmıyorum Güven Hokna''nın bu eleştrisine. Bence Gökçe Bahadır o dizide ki performansıyla olağanüstüydü

6
5
yanıtYanıtla
GÖNDERDİM:

KAYIP ŞEHİRİ İZLERDİM. GÖKÇE''NİN PERFORMANSI SÜPERDİ. BENCE SENARYODA SIKINTI VARDI.

11
0
yanıtYanıtla
sinsong:

HAYIR YAKIŞYODU TANIDIĞIM TÜM O ONUN GİBİ

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title