Haberler

Kepçe gelin arabası oldu! Operatör damat, gelinini kız evinden kepçeyle aldı

Güncelleme:

Buldan ilçesine bağlı Bursa Mahallesi'nde yaşayan ve kepçe operatörü olarak çalışan damat İbrahim Açar, gelin Merve Gökkaya ile dünyevine girdi.

İŞ MAKİNASIYLA DÜĞÜN KONVOYU

Çiftin düğünü öncesi gerçekleşen gelin alma töreni, sıra dışı görüntülere sahne oldu. Gelininin baba evine ekmek teknesi olan iş makinesiyle gelen damat İbrahim Acar, gelinle birlikte iş makinesinin kepçesine binerek düğün salonunun yolunu tuttu. Düğün konvoyunun en önünde kepçeyle ilerleyen İbrahim Açar ile Merve Gökkaya çifti, kentin sokaklarında mutluluk turu attı. Davul zurna eşliğinde kepçeyle turlayan damat İbrahim Açar ile gelin Merve Gökkaya çifti, mutluklarını sevenleriyle paylaştı.

Kepçe gelin arabası oldu! Operatör damat, gelinini kız evinden kepçeyle aldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Denizli Bursa Haberler

500

Yorumlar (3)

haksız mıyım:

boş işler. herşeyin bir usulu var. kızın en özel gününde şu sahneye bak. mesleğinle ne ilgisi var özel günün. doktor ambulansla, asker tankla, başka başka... herkes yaptığı işe göre mi düğün organize edecek. öyleyse damatlık yerine de baret falan giyseydi

9
0
yanıtYanıtla
meko:

Gelin arabasıyla alması gelenektir.insan bir kere evleniyor kepçe nedir?

6
1
yanıtYanıtla
sinyor:

Marjinal olucam farklı görünücem diye ne yapacağınızı şaşırdınız iyice.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title