Haberler

Nez, Büyük Aşk ile Evlendiği Oyuncu Eşinden Tek Celsede Boşandı

Güncelleme:

Şarkıcı Nez, oyuncu Eylem Server Ünüvar ile geçen yıl nikâh masasına oturmuştu. Evlendikten sonra İngiltere'ye yerleşme kararı alan Nez, aradığı mutluluğu bulamadı ve eşinden tek celsede boşandı.

"10 AYDIR ZATEN AYRIYIZ"

Nez haberi sosyal medya hesabından, ''Herkes için güzel başlangıçlar olsun'' notuyla duyurdu. Boşanma davası sonrası Hürriyet'ten İsmail Bayrak'a konuşan Nez, ''Evet bugün boşandım. Evlilik kurumu saygı duyulması gerekir. Bu boşanmanın altında gerçekten bir şey yok. Evlendikten sonra Londra'ya taşınmıştım. Ama ben 10 ay önce geri döndüm ve boşanma süreci bu sürede başlamıştı. 10 aydır ayrıyız o Londra'daydı. Anlaşamayınca davayı açtım ve böyle öncesinde arkadaş olup boşanma olunca iki medeni insan gibi anlaşıyorsunuz. Görüyoruz neler oluyor ülkede. Biz karşılıklı olarak anlaştık ve dost kaldık.'' dedi.

YENİDEN EVLİLİK İÇİN "ÇOK ERKEN" DEDİ

Nez, ''Yeniden evlilik düşünür müsünüz?'' sorusuna ise, ''Bunları konuşmak için çok erken.'' yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Londra Nez Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (5)

Seren çetin:

Erkekler işte işleri bitince döner gider baktı parada yok kadında zevkide bitti by

6
1
yanıtYanıtla
OSMAN:

Mihrap yerinde

2
4
yanıtYanıtla
Canım türkiyemMobil-IOS:

Uzun sörse şaşardım ,

4
1
yanıtYanıtla
m:

adam naptı kimblır

0
3
yanıtYanıtla
ali purtturan:

zzaaarrrrtttt

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title