Haberler

Necati Şaşmaz, yeni sevgilisi Tuğçe Erön ile görüntülendi

Güncelleme:

Geçtiğimiz sene boşanan Necati Şaşmaz, bir süredir adının anıldığı Tuğçe Erön ile görüntülendi. Erön'ün 39. doğum günü için mekan kapatarak 39 adet orkide alan Şaşmaz, aşk sorularına "Tuğçe eski arkadaşım" demekle yetindi.

2012 yılında evlendiği Nagehan Kaşıkçı ile geçtiğimiz sene boşanan Necati Şaşmaz'ın bir süredir Tuğçe Erön ile aşk yaşadığı iddia edildi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Şaşmaz, önceki gün Erön ile Bodrum'da görüntülendi.

39 TANE BEYAZ ORKİDE

Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde 39 yaşına basan Eron için sadece aile fertlerinin katıldığı bir doğum günü organizasyonu düzenledi. Bodrum Bitez'de bir mekanın kapatıldığı doğum günü için gelen tüm müşteriler geri çevrildi. Her detayın düşünüldüğü organizasyona yaklaşık 45 kişi katıldı. Şaşmaz ve Eron, gece boyu yan yana oturdu. Necati Şaşmaz, sarılarak kutladığı Tuğçe Eron'a, 39'uncu yaş günü için 39 adet beyaz orkide verdi.

Necati Şaşmaz, yeni sevgilisi Tuğçe Erön ile görüntülendi

TELEFON VE FOTOĞRAF YASAĞI

Dışarıya görüntü sızmaması için mekanda telefon kullanılması ve fotoğraf çekilmesi yasaklandı. Tuğçe Eron, doğum günü konuşması sırasında bu durum nedeniyle özür dileyerek, "Çok hassas bir durum, bizi anlamanızı rica ediyoruz" diyerek adeta aşkı doğruladı. Şaşmaz ise özel hayatıyla ilgili sorular karşısında "Tuğçe eski arkadaşım" demekle yetindi.

Gece 03.00'a kadar mekanda eğlenen ve şarkılar söyleyen ikili, mekan çıkışında flaşların patlamasıyla büyük şaşkınlık yaşadı. İkili, ayrı yönlere yönelirken mekan görevlileri ise gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Necati Şaşmaz Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Tarık Arslan:

bu adam tarikatcıydı degılmı. ondan sonra tarıkatlar yuklenme denılır. yasantıya bak. Peygamber efendımızın hırkası murıdlerıne gerı gabbana lakost vs kendılerıne....

67
15
yanıtYanıtla
ismail bey :

Bu adamın öncelikle tedavi olması lazım.

66
13
yanıtYanıtla
Enes Bey :

kraaal ne zaman başlıyor yeni bölümler beee

35
32
yanıtYanıtla
Tevfik Sağlıcak:

Ustaa dizideki sevgili sayısını tutturmaya çalışıyor

39
5
yanıtYanıtla
Cem Çamlıca:

Tuğçe Erön'ü bilmeyenler için: Kendisinin

0
0
yanıtYanıtla
Cem Çamlıca:

necaticim sen de sharon stonelardan nasıl buralara gelebildin :)) o kadar mı para bitti..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title