Haberler

Naomi Campbell ve Kate Moss Bodrum'da Kavga Çıkardı

Güncelleme:

Dünyada her gittikleri yerde olay çıkaran ikili hayranlarının fotoğraf çekilme isteğine kızıp gittikleri yeri birbirine kattılar.

Dünyaca ünlü top modeller Kate Moss ve Naomi Campbell, Bodrum'u mesken tuttular. Geçtiğimiz sene burayı keşfeden Kate Moss yakın dostu Naomi Campbell’a burayı tavsiye etmişti. İkili iki senedir ayrı ayrı bir kaç kez gelerek Bodrum’un keyfini çıkarmıştı.

MEKANI BİRBİRİNE KATTILAR

Kate Moss ve Naomi ilk kez birlikte Bodrum’a önceki gün geldiler. Dünyada her gittikleri yerde olay çıkaran ikili bu sefer de ayaklarının tozuyla Maça Kızı’nı birbirine kattılar.

PARTİYİ ERKEN TERKETTİLER

Akşam saatlerinde geldikleri mekanda iki genç bayanın kendileriyle fotoğraf çektirme talebini kızları iterek reddedince ortalık bir anda karıştı. Bir anda iki grup birbirlerine sözlü ve fiziki saldırıda bulundu. Güvenlik görevlileri olayı yatıştırsalar da Kate Moss ve Naomi Campbell’in keyifleri kaçarak partiyi erken terk ettiler.



Kaynak: Magazin

Naomi Campbell Kate Moss Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

mira..:

Bizim milletimiz ünlü gördümü bayılır resim çektirmeye kendini küçük düşürmeye ne gerek var görmemezlikten gel oda senin gibi insan sadece etiketi var

58
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title