Haberler

    Mustafa Sandal, sevgilisi Melis Sütşurup ve büyük oğlu Yaman'la tatilde

    Güncelleme:

    Deniz sporlarına çok meraklı olan ve kitesurf konusunda kendini oldukça geliştiren Yaman iskelede Melis Sütşurup ile şakalaşırken objektiflere takıldı.

    Deniz sporlarına çok meraklı olan ve kitesurf konusunda kendini oldukça geliştiren Yaman iskelede Melis Sütşurup ile şakalaşırken objektiflere takıldı. Sütşurup'u denize atmak için uğraşan Yaman, bunu başaramayınca kendisi denize düştü.

    İskeleye çıkıp tekrar tekrar ters takla atarak denize atlayan Yaman'ı babası Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup hayranlıkla izledi.

    Taklacı Bettina

    Cemiyetin ünlü ismi Bettina Hakko, bayram tatilini çocukları ve kardeşiyle birlikte teknede geçirdi. Hakko'nun tekne kenarından yaptığı takla şov "maşallah" dedirtti.

    Bettina Hakko, bayram tatilinden keyifli karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Teknede üç çocuğu Katia, Pia ve Can Hakko'yu ağırlayan Bettina Hakko'nun başka misafirleri de vardı. Pia Hakko'nun eşi Kerim Yeşil, Can Hakko'nun sevgilisi Deniz Aktaş ve Bettina Hakko'nun kardeşi Urs Machler de eğlenceli tatilin eşlikçisiydi.

    Herkesin çizgili üst giydiği sevimli bir aile fotoğrafını paylaşan Bettina Hakko'nun tekneden takla atarak atladığı anları ise "maşallah" dedirtti. Oldukça sportif olan 61 yaşındaki Hakko'nun birbirinden akrobatik hareketleri, takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Bir maşallah da benden!

    Bettina Hakko-Can Hakko-Kerim Yeşil-Deniz Aktas-Pia Hakko Yeşil-Katia Hakko-Urs Machler

    Gün batımı daveti

    Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda bu yıl misafirlerini ağırlamaya başlayan Elementa Hotel'in içindeki Agora Bodrum Restoran, yapılan keyifli bir davetle kapılarını açtı. Heykellerle dolu bahçesinde, leziz Akdeniz mutfağını Türkçe 90'lar pop müziği eşliğinde sunan restoranın açılışı büyük ilgi gördü. Ünlü isimlerin katıldığı açılış davetinde konuklar Agora bahçelerinde güneşi batırdı. Adını toprak, hava, su ve ateş elementlerinden alan, Nurçe Erben ve Mina Gök'ün ortaklığında açılan Elementa Hotel, ilk sezonuyla dikkatleri üzerine çekmişti. Agora Bodrum Restoran da Akdeniz sanatıyla lezzetini buluşturuyor.

    Nurçe Erben - Mina Gök - Yağmur Ün

    Kadriye-Güven Olgar

    Kocası çaldı kendi oynadı

    Bodrum'da DJ Uğurcan Kaya'nın çaldığı Must'a uğradım bir akşam. İstanbul'daki kalabalığını aratmayan Must'ta Çiğdem Kayalı'ya da rastladım. 2017'de evlendiği eşi Uğurcan Kaya'yı yalnız bırakmayan Kayalı, eşinin setinin önünde dans etti. Bir an olsun pistten inmeyen Çiğdem Kayalı, misafirlerin ilgi odağıydı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Mustafa Sandal Melis Sütşurup Bettina Hakko Bodrum Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title