Haberler

    Murat'la ve Burak'ın Mobiletle İmtihanı

    Başrollerini Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver'in oynadığı filmin geçen hafta gerçekleştirilen çekimlerine ünlü yıldızların mobiletli anları damga vurdu.

    Başrollerini Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver'in oynadığı filmin geçen hafta gerçekleştirilen çekimlerine ünlü yıldızların mobiletli anları damga vurdu.

    Hikaye gereği kullanılacak mobileti ilk önce filmin yönetmeni Mert Baykal kullandı. Ardından mobileti eline geçiren Murat Boz seti baştan aşağı defalarca turladı. Çocuklar gibi eğlenen Boz'a, filmdeki kardeşi Burak Özçivit de katılınca, iki starın mobilet üstündeki eğlenceli görüntüleri ortaya çıktı. TAFF Pictures ve BRK'S Productions yapımı film, 15 Ocak 2016'da seyirciyle buluşacak. Burak Özçivit ve Murat Boz'un, yıllar sonra karşılaşan iki kardeşi canlandırdığı filmin çekimleri Assos'un ardından İzmir ve İstanbul'un çeşitli semtlerinde devam edecek.

    Kaynak: Aksam.com.tr / Magazin

    Burak Özçivit Mert Baykal Aslı Enver Murat Boz Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title