Haberler

Motosiklete Kasksız Binen Hakan Hatipoğlu ve Eşi, Görüntülenince Panikledi

Güncelleme:

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Hakan Hatipoğlu ve eşi Gizem Hatipoğlu, kask takmadan bindikleri motosikletin üzerinde görüntülenince büyük panik yaşadı.

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu ile önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Eski model bir motosiklete binen çiftin kask takmadığı dikkat çekti.

"KASK YOK BABA GÖRMÜYOR MUSUN?"

Flaşların patlamasıyla ne yapacağını şaşıran Gizem Hatipoğlu, eşinin arkasına saklanarak görüntü vermek istemedi. Hakan Hatipoğlu ise muhabirlere "Kask yok baba görmüyor musun, niye çekiyorsun?" diye sitem etti.

"ONUNLA AYNI TAKIMDA OLMAK GÜZEL"

Öte yandan 3. defa Survivor'a katılacak olan Hakan Hatipoğlu, Turabi ile olan gerginlikleri hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Turabi ile aramda bir şey yok çünkü görüşmüşlüğümüz yok. Sadece Kıbrıs'ta finalden sonra tebrik etmiştim onu. Onunla aynı takımda olmak benim için güzel bir şey değil. Benim isteğim onun gibi 2 kere şampiyon olmuş birine karşı yarışmak."


500

Yorumlar (14)

KAAN:

umarım hakanı tekrar çağırırlar survivora hakanı seviyoruz

2
15
yanıtYanıtla
vedat:

o da sizi seviyordur emin olun

yanıt12
yanıt0
HATİCE:

Hakan çok yakışıklı ama ya müthişsin hakan

1
14
yanıtYanıtla
OZAN:

polis bana ceza kesti geçen bunlara ceza yok ne ala memleket

9
0
yanıtYanıtla
Kemal:

Böyle olunca görüntüden kesip yolluyorlar içini ferah tut yanlız değilsin :D

yanıt3
yanıt0
harika:

neden ayni kisiler hep Survivor''a katiliyor . . . yokmu baska kimse ?AYRICA BU MILLETI HIC ANLAMIS DEYILIM NEYI VAR BU KADAR COK IZLIYORSUNUZ VERDIRIYORSUNUZ REYTINGLERI SONRADA NERDEN ACUN BULKUYOR BU PARAYI DIYORSUNUZ!

8
1
yanıtYanıtla
Yorum:

Modern ,kendilerini sanan Cahiller !!!!!

5
3
yanıtYanıtla
Fergal:

Bunlar kim ?

5
0
yanıtYanıtla
TAYFUR SSC:

Çok önemli bir haber bu. Ulan bu ülkede birçok kadın cinayete birçok erkek ve kız çocuk tecavüze uğruyor askerlerimiz şehit oluyor geride gözü yaşlı analar eşler çocuklar kalıyor bari onları gündemden indirmeyin. gençleri bunlara özendiriyorsunuz. Gençlerimizden erkeklerden adam gibi koca kızlarımızdan da eski Anadolu kadını gibi kadın yetişmiyor. O yüzden çok önemli bir haber bu.

4
0
yanıtYanıtla
dede cucu:

Zenginin vatanında 10m2 toprağı olömayanlar vatanım diye savaşıyor bu celişkimi değilse nedir bana izah etsin

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title