Haberler

Mine Koşan: Başbakan Erdoğan Bana Yardım Etti

Güncelleme:

Bir dönemin ünlü şarkıcılarından Mine Koşan, varını yoğunu kaybettikten sonra Başbakan Erdoğan'ın kendisine el uzattığını açıkladı.

Uzun süren sessizliğini TRT Müzik'teki 'Aynı Sahnede' isimli programla bozan ünlü şarkıcı Mine Koşan ; sanat hayatı boyunca yaşadığı sıkıntıları ilk kez anlattı. Sekiz ay önce annesini kaybeden Koşan, zor günlerinde Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan büyük destek gördüğünü açıkladı.

ERDOĞAN'A MEKTUP

Günaydın'dan Başak Çokan'a konuşan Mine Koşan, maddi sıkıntılar yaşayarak, üç evini ve arabasını satmak zorunda kaldığını söyledi. Yaşadığı zor dönemde kimseye ajitasyon yapmadığını ifade eden Koşan, Başbakan Erdoğan'a iki kez mektup yazdığını da ilk kez açıkladı.

"BİZİM SEKTÖR NANKÖRDÜR"

Mine Koşan"Albüm sözleşmeleri nedeniyle sahneye çıkamadım. Hazıra dağ dayanmaz tabii. Her şeyimi yavaş yavaş kaybettim. Bizim sektör nankördür, ağlamayana meme vermezler ama yine de ortaya çıkıp 'Ben çok kötü durumdayım' demedim" şeklinde konuştu.

İşte Mine Koşan'ın açıklamalarından satırbaşları;

"BAŞBAKAN'A İKİ KEZ MEKTUP YAZDIM"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdığınız doğru mu?

Evet doğru, Sayın Başbakan'a iki kez mektup yazdım. Yıllardır bu camiada olduğumu ve aileme bakmakla yükümlü olduğumu belirterek kendimi anlatan bir mektup yazdım ve gönderdim.

"MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİNİ GÖRDÜM"

Ne oldu peki?

Ben Sayın Başbakanımız'ı, Belediye Başkanı olduğu dönemden de tanırım. Birçok belediye konserine rahmetli Adnan Şenses ile birlikte giderdim. Geçirdiğim zor günlerde Başbakanımız'ın eşi Sayın Emine Erdoğan'ın maddi-manevi büyük desteğini gördüm. Bu desteğin beni gerçekten hayata bağladını söyleyebilirim. Annemi devlet hastanesine yatırmıştım, ağır bir hastalık süreci geçiriyordu. Benim anneme bakacak maddi gücüm yoktu. Emine Hanım bunu öğrenince annemi özel bir hastaneye kaldırdı. Rahmetli anneme orada prenses gibi baktılar.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Başak Çokan Mine Koşan Magazin Haberler

500

Yorumlar (44)

janin:

ayakabı kutusunu ,dibinde kalan paralarımızı vermiştir,mine,kendi kazandığı parayı değil,yalaka

29
33
yanıtYanıtla
işinözü:

Ben de çok gariban geliri çok düşük, çocuğu parasızlıktan ilik nakli gerçekleştiremeyen birine yardım etti sandım.

33
3
yanıtYanıtla
baba ali:

ALLAH RAZI OLSUN BÖYLE MERHAMETLİ İNSANLARI BAŞIMIZDA EKSİK ETMESİN DERİM BU TIP YARDIMI YAPANLARDA

23
12
yanıtYanıtla
hafize nur özpeker:

bu kadar emekli asgari ücretli 11 yıldır inim inim inlerken mine koşan bu yardım kimin parasından yapıldı.daha bunun gibi örnek çok doğru bulmuyorum

21
12
yanıtYanıtla
adimi bilmesende olur05379837692:

Sonuna kadar basbakanimiza quveniyoz

18
15
yanıtYanıtla
meziyet coşkunAdınız Yazın:

başbakan bu kadar fakir dururken bu yalaka sanatçı bozuntularına niye yardım ederki mutlaka bir karşılığı vardır diye düşünüyorum

10
22
yanıtYanıtla
ata celebiatacelebi@windowslive.com:

Tayyipte para cok tabi. ..istedigine yapiyo

11
20
yanıtYanıtla
caner canjhgdsfkjuytgekdfjn@windowlive.com:

o bana kurban olsun ben biz olmasak nerden alacak bu oyu ben biz varsak o var biz yoksak kim sallar

yanıt0
yanıt0
şerbet:

ahh canım zaten başbakan sadece senin gibi paralı ünlülere yardım ediyor ,benim gibi işsiz parasız birine mi yardım edecekti , komik insanlar !!!

14
16
yanıtYanıtla
realisterokay80@hotmail.com:

kardeş işsiz ve parasızsın ama bak evinde hem bilgisayar hem internetin var hayırdır bu nasıl işsizlik

yanıt0
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title