Haberler

Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açan Hadise sahnede yüzük fırlattı

Güncelleme:

Nisan ayında nikah masasına oturduğu iş insanı Mehmet Dinçerler'le boşanma aşamasında olan Hadise, konseri sırasında yaptığı hareketle şaşırttı. Ünlü şarkıcı "Prenses" şarkısı sırasında yüzük fırlattı.

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda aile arasında yapılan bir nikah töreniyle evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin mutluluğu kısa sürdü. Dinçerler'den psikolojik baskı gördüğünü söyleyen Hadise, avukatı aracılığıyla boşanma davası açtı.

YÜZÜĞÜ GERİ İSTEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Boşanma kararının ardından Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklifi ettiği 3 milyon TL'lik yüzüğü ve düğünde takılan altınları geri istediği ileri sürüldü. Konu hakkında açıklama yapan Dinçerler ise iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açan Hadise sahnede yüzük fırlattı

SAHNEDE YÜZÜK FIRLATTI

Hadise boşanma işlemleri devam ederken konserlerine kaldığı yerden devam ediyor. İstanbul Ataşehir'de sahneye çıkan ünlü şarkıcı sahne için siyah mini bir takım tercih etti. Her şarkısı Dinçerler'e bir gönderme olarak yorumlanan güzel şarkıcının "Prenses" şarkısı sırasında parmağında bulunan yüzüğü çıkarıp fırlatması sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açan Hadise sahnede yüzük fırlattı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Mehmet Dinçerler Hadise Haberler

500

Yorumlar (5)

seyfullah aydın:

hayat müşterektir ekonomik özgürlüğünü kazanmış modern bir kadın başkasının emri baskısı altına girmez erkekler anca zayıf muhtaç kadınlara baskı kurup söz geçirir çünkü onlara bir eş değil sırtına binip kullanabilecekleri eşek lazım

92
23
yanıtYanıtla
levent tugcu:

Adam adına sevindim.

80
9
yanıtYanıtla
Super&kedi 77:

Bu ne simdi neden parmağındaki o reklamlar, sevenlerimden birinin hayatı değişecek diyerek daha şık bir hareket yapabilirdi, yada egitim vakıflarından birine bağışlıyorum diyebilirdi, sahnenin kenarına sallamıs asistanı yakalamıştır, cıkısta alıp gitmiştir, show biznes

50
5
yanıtYanıtla
MAMOS BUSINESS SERVICE:

hayır ya sahte bir yüzük attı haberlerde sembolik yüzük attı denildi. Bu kadın para avcısı pahalı yüzüğü atar mı hiç ..hangi hayır işlerinde gördük ki kendisini. Hangi sosyal projesi var ..boş beleş ünlü oldu

yanıt0
yanıt0
Aslı Can:

Hangi yüzüğü atarsa atsın resmen adama hakaret ediyor,,,!!

30
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title