Haberler

Meghan Markle ve Prens Harry'nin röportajının ardından Kraliyet ailesi acil toplantı düzenledi

Güncelleme:

Kraliyetten ayrılan Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın verdiği röportajda birçok iddiada bulunmalarının ardından Kraliyet ailesi acil olarak toplandı. Markle'nin iddialarının ardından en dikkat çeken yorum ise üvey kardeşi Samantha Markle'dan geldi.

Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak ABD'ye yerleşerek hem aileye hem de İngiliz medyasına adeta savaş açan Prens Harry ve Meghan Markle, ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'e yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

HARRY VE MEGHAN PEŞ PEŞE BOMBALARI PATLATTI

Çift, Kraliyet ailesi hakkında bebeklerinin ten renginin sorgulandığını, gelirlerinin kesildiğini hatta Markle'ın bir dönem yaşadıklarından dolayı intiharı bile düşündüğünü anlattı. İkilinin açıklamalarının ardından Kraliyet ailesinin vereceği tepkiler merak konusu oldu.

Meghan Markle ve Prens Harry'nin röportajının ardından Kraliyet ailesi acil toplantı düzenledi

Daily Mail gazetesi, 2 saatlik röportajın ekrana gelmesinin ardından Kraliçe Elizabeth'in acil olarak toplantı kararı aldığını söyledi. Yayınlanan haberde; Kraliçe'nin tahtın ikinci sıradaki varisi olan Prens Charles ve üçüncü sıradaki varisi Prens William ile durum değerlendirmesi yaptığı söylendi.

SAMANTHA MARKLE: MEGHAN'DA KİŞİLİK BOZUKLUĞU GÖRÜYORUM

Bunun yanı sıra Meghan Markle'ın üvey kardeşi Samantha Markle da röportaj hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Kardeşinin Stockholm sendromu yaşadığını ileri süren Samantha Markle, "Meghan'da narsist kişilik bozukluğu görüyorum. Teşhis koymuyorum ama onun bir yardım alması gerekiyor. Harry için kötü hissediyorum. Ailesinden, arkadaşlarından ve bildiği hayattan koparıldı. Bana kaçırılan kişileri hatırlatıyor. Hayatının çok kötü olduğuna inanıp kendisini alıkoyan kişiye aşık olan kişiler gibi" yorumunu yaptı.

Meghan Markle ve Prens Harry'nin röportajının ardından Kraliyet ailesi acil toplantı düzenledi

"MEGHAN, DIANA'YA ÖZENİYOR"

Meghan Markle'ın dersine çok iyi çalıştığını söyleyen Samantha Markle, sözlerine şöyle devam etti: "O Diana'yı kendine idol aldı. Diana için dersinİ iyi çalıştı. Onun kıyafetlerini, vücut dilini taklit etti. İlk buluşmalarında onun parfümünü kullandı. Kardeşimin Harry'nin kim olduğunu bilmediğini söylemeyin."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kraliyet Sarayı Meghan Markle Prens Harry Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (15)

OFLU TÜRK:

KRALİYET NEDİR YA ORTAÇAĞDAMIYIZ KAPATIN İPTAL EDİN BOŞUNA MASRAF ETMEYİN NEYE FAYDASI VAR

16
4
yanıtYanıtla
Arhavili:

KAPA ÇENENİ DINGILDAK

yanıt5
yanıt11
Rüknettin dede:

Kraliçe Seni müslüman olmaya davet ediyorum.

13
6
yanıtYanıtla
Kraliçe:

Sende sünnet ol Mr: Rüknettin helloş

yanıt2
yanıt0
Kraliçe:

Müslüman olunca benimle evlenecekmisin?

yanıt2
yanıt1
Rüknettin dede:

Tabiki evlenirim. "Kral 3.Rüknettin papucuyarım" derler o zaman bana.hehehehehe

yanıt2
yanıt2
Samantha markle:

Kralım benim mr: Rüknettin aşkitom ingiltereye hoş geldin. Hihhii hihheee

yanıt2
yanıt0
Haci Dayi:

Niye cokmu iyi muslumanlik :)

yanıt3
yanıt9
Sakaryalı Hatun:

Dünyanın derdi tasası bitti, kraliyet ailesi kaldı sanki!

10
2
yanıtYanıtla
Hacer:

Gelin ortaligi karistirdi

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title