Haberler

Mazhar Alanson'un Eşi Biricik Suden, Kurallara Uymayınca Kiliseden Kovuldu

Güncelleme:

Saint Antuan Kilisesi'nde yapılan Noel ayinine katılan Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, kurallara uymayınca kiliseden kovuldu.

İstanbul Beyoğlu'ndaki Saint Antuan Kilisesi'nde yapılan Noel ayinine arkadaşlarıyla katılanMazhar Alanson'un tasarımcı eşi Biricik Suden Biricik Suden, kilise kurallarına uymayınca olanlar oldu.

KONUŞMAMA KURALINA UYMADI

Arkadaşlarıyla ayinde bulunmak isteyen Biricik Suden, kilisedeki konuşma kuralını çiğneyince görevliler tarafından yaka paça dışarıya atıldı.

Mazhar Alanson'un Eşi Biricik Suden, Kurallara Uymayınca Kiliseden Kovuldu

"KİLİSEDEN KOVULANLAR"

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Suden, "Kiliseden kovulanlar" notuyla bir fotoğraf yayınladı.

Yaşadığı olayı gülerek anlatan Biricik Suden, paylaşımının altında "Adamın ağzından köpükler çıkıyordu en son" diyerek görevliyi çileden çıkarttıklarını belirtti. Kiliseden kovulan Biricik Suden, kapının önünde kendilerini gören çevik kuvvet ekibinin de gülme krizi geçirdiğini söyledi.

Mazhar Alanson'un Eşi Biricik Suden, Kurallara Uymayınca Kiliseden Kovuldu

Mazhar Alanson'un Eşi Biricik Suden, Kurallara Uymayınca Kiliseden Kovuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Biricik Suden İstanbul Beyoğlu Noel Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

ARAB İŞİ:

müslümanlık iyi birşey olsaydı bugün terör cinayet ve terör içinde olmazdı dünya neden islamdan artık nefret ediyor sorguladınmı

8
53
yanıtYanıtla
Kemal:

Aynen!

yanıt8
yanıt17
ASİ:

SENİN GİBİ YEZİTLERİN YÜZÜNDENNN. MÜSLÜMANLIK BU HALE GELDİ.

yanıt8
yanıt3
müslüman işi:

daha iki kelimeyi bir araya getiremeden İSLAM eleştirisi yapıyosun. terör cinayet ve terör ne la? ezberletilmiş şeyleri söylediğinizi belli etmeyin bari. müslümanlığın temel prensipleri Kuranda açıkça yazıyor orda gidin kendinizi patlatın mı diyor?masum insanları öldürün mü diyor? yoksa intiharın ve masum bir cana kıymanın en büyük günahlar olduğumu yazıyor? sen müslümanlığı ne sanıyosun önce onu bi sorgula. senin bu saydıkların zaten insanların Kuranı ve İslamı uygulamamasından kaynaklı. .

yanıt0
yanıt0
BATUHAN:

ey araba ruhunu satan yobazlar insanlığa medeniyete cağdaşlığa aydınlığa uygarlığa özgürlüğe dönün eli kanlı arabın peşinden gitmekle yolunuz azap yolu olup cehennem son duragınız olur

15
33
yanıtYanıtla
ne içiyon la sen:

hanbatu

yanıt6
yanıt2
alpi 06:

gel İslama, hoşgörü dinine gel

29
9
yanıtYanıtla
Balkan:

Hristiyanlar bizden en az 50 yıl ilerdedirler. Araçlar, uçaklar, telefonlar, bilgisayarlar, makineler her şey onların icadı.

10
16
yanıtYanıtla
Sogomon:

Kocası dini kullanir vatan millet edebiyatı yapar Kabe yi kullanir karisi kilisede kaç ipte oynuyorsunuz

21
3
yanıtYanıtla
VATAN:

BUNLAR KİM. NE İŞLERİ VAR TÜRKİYEDE. GİDİN ERMENİSDANDA KİLİSENİZE GİRİN. NE HALLERE KALDIK BE. BİZLER BUNLARLAMI YAŞIYORUZZZZZZZ.

13
10
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title