Haberler

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu

Güncelleme:

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Elemeye kalan Eren, Mert ve Araz, bir hafta daha MasterChef'te kalmak için kıyasıya mücadele etti. Gecenin sonunda MasterChef Türkiye hayallerine veda eden isim ise Araz oldu.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna gibi ünlü şeflerin jürilik yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Haftanın eleme adayları Mert, Araz ve Eren yarışmaya devam edebilmek için iki ayrı turda tezgah başına geçti. Şeflerin oylamasında ise en düşük puanı alan yarışmacı MasterChef Türkiye 2021'e veda etti.

ELEME ADAYLARI SEÇİLDİ

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kaybetti. İlk eleme adayı ise Mert oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu ise ikinci kez mavi takım kaybetti. İkinci eleme adayı ise Aarz oldu. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda yapılan oylama ile potaya giren son eleme adayı Eren oldu.

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu

KAKULE İLE YARATICI BİR YEMEK YAPTILAR

MasterChef Türkiye'de bu hafta elemeye kalan Eren, Mert ve Araz eleme gecesinde karşı karşıya geldi. Eren, Mert ve Araz şeflerin verdiği tabakları en iyi şekilde yaparak yarışmada bir hafta daha kalabilmek için kıyasıya mücadele etti. Yarışmanın ilk etabında kakule ana ürün seçildi ve yarışmacılar bu üründen güzel tabaklar çıkarmaya çalıştı. İlk etap sonunda şefler tadım yaptı ve performansa göre yarışmacıları puanladı.

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldutournedos rossini

HAYALLERİNE VEDA ETTİ

Eleme turunun ikinci etabında ise bu sefer yarışmacılar Danilo Zanna'nı imza yemeği olan tournedos rossini isimli yemeği yapmaya çalıştı. Yemeklerin tamamlanmasının ardından şefler tadım yaparak yarışmacıları puanladı. Buna göre Mert 35 puan, Eren 45 puan, Araz ise 33 puan topladı. Şefler tarafından en az puanı alarak yarışmaya veda eden isim Araz oldu.

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

MasterChef Tv8 Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title