Haberler

İstanbul'da taksi bulamayan Ezgi Mola, belediye otobüsünden paylaşım yaptı: Taksinizi başınıza çalın

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, İstanbul'da taksi bulamayınca İstanbul Kart'ına para yükleyip belediye otobüsüne bindi. O anları Instagram hesabından paylaşan oyuncu, "Alın taksinizi başınıza çalın" diyerek tepki gösterdi.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye rolünü oynayan Ezgi Mola, İstanbul'da taksi bulamadı. Uzun süren taksi bekleme sürecinin sonunda sinirlenen oyuncu, çözümü belediye otobüsüne binmekte buldu.

"ALIN TAKSİNİZİ BAŞINIZA ÇALIN"

Her anını 5,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan oyuncu, otobüsüne bindiği anları da yayınladı. Belediye otobüsüne binen Mola, İstanbul Kart'ı bastığında sırada çektiği fotoğrafı "Alın taksinizi başınıza çalın be. Bakiye de mis" notuyla paylaştı.

İstanbul'da taksi bulamayan Ezgi Mola, belediye otobüsünden paylaşım yaptı: Taksinizi başınıza çalın

İstanbul'da taksi bulamayan Ezgi Mola, belediye otobüsünden paylaşım yaptı: Taksinizi başınıza çalın

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Instagram Ezgi Mola İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Çınar Saraç:

O kadar varlık içindesin milyonersin bir araban yok mu , gündem olmak için başkasının ekran görüntüsünü paylaşmış

54
69
yanıtYanıtla
suna genç:

üstüne 126 lira için miss gibi diye alay etmiş. bunların alayı para içinde yüzüyor ama açız açö diyenler ne hikmetse bunlar

yanıt27
yanıt31
FAKIR VATANDAS:

neden hep taksi diyorsunuz. bir zamanlar uber vardı ve çok da güzeldi.rahattı,temizdi. güvenilir idi.kaliteye hayır dedik.daha kalitesizi arar olduk.

105
15
yanıtYanıtla
Ahmet Han:

20 senedir taksi sıkıntısı görmedim, şimdi ise hiç görmüyorum uygulamadan tak çağırıyorum hemen geliyor.

17
78
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Hayret. Vatandaş taksi bulamamaktan şikayetçi , Plaka sahipleri ve Bakanlık hala ret peşinde. Kime yarıyor bu

60
25
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Arayacan korsanı anında kapına gelecek. Daha düzgün insanlar makas atmiyorlar. Kısa mesafe, o yöne gidemem bilmem ne gibi sorun çıkarmıyorlar.

65
14
yanıtYanıtla
Çamlica Gazoz:

Akp taksi plaka ilavesini engelleyerek chp yi zor durumda bırakacağını sanıyor seçmen her oyunu biliyor. Her konuda muhalefet yapan chp den farkı kalmayan akp de farklı olmadığını iktidar da kalmak icin gereksiz çabalar içinde oldugunubgosteriyor.chp tamamen siyasi tepki ile ibb yı yönetiyor.komse zaten onlardan bu işi basarmasını beklemiyordu ama olan halka oluyor.

28
43
yanıtYanıtla
Mert Kaya:

Kız safiye kendini bitirirsin kız. sen öyle her yere dokunamazsın nasıl bindin o otobüse :) - Numaracı seni :)

24
16
yanıtYanıtla
uCube :

Gösterişin böylesi... O kadar kazanıyorsunuz yani arabanız yok mu? Laf olsun da, torba dolsun havasındasınız. ;))

5
16
yanıtYanıtla
Aslı Can:

Mis gibi derken 4 tlye gideceğim demek istemiş.anlamayanlara..

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title