Haberler

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ayrı düşecek! Gelen teklif ABD planlarını bozdu

Güncelleme:

ABD'de kiralık ev bakmakla meşgul olan ve orada 3 ay geçirmeyi planlayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinin planları değişti. İspanya'da düzenlenecek moda şovundan davet alan Bürsin, bu nedenle ABD seyahatini başka bir zamana ertelemek durumunda kaldı. Planlarının bozulmasından dolayı ünlü çift, bir süre ayrı kalacak.

Geçtiğimiz aylarda Amerika'da eğitim almak istediğini söyleyen 27 yaşındaki oyuncu Hande Erçel'e meslektaşı ve sevgilisi Kerem Bürsin eşlik edecekti ancak son anda ikilinin planları bozuldu. ABD'deki ailesini ziyaret etme hazırlığı yapan Bürsin, İspanya'da düzenlenecek moda şovundan davet gelince yeni bir seyahat planı yaptı.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ayrı düşecek! Gelen teklif ABD planlarını bozdu

İSPANYA'DAN GELEN DAVET HER ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ

Kanarya Adaları'nın en büyüğü olan Gran Canaria'nın turizm imajını güçlendirmek için düzenlenen Gran Canaria Sweem Week mayo defilesine Kerem Bürsin katılacak. 21-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik nedeniyle ünlü aktör, ABD planını başka zamana ertelemek zorunda kaldı.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ayrı düşecek! Gelen teklif ABD planlarını bozdu

BİR SÜRE AYRI KALACAKLAR

25 Kasım'da gitmeyi planladıkları Amerika'da kiralık ev bakmakla meşgul olan çift, orada toplam 3 ay kalmayı planlıyorlardı. Planlarının bozulması nedeniyle Hande Erçel, kısa süreliğine de olsa sevgilisinden bir süre ayrı kalacak.

EN BÜYÜK KORKULARI NAZAR

Uzun süredir aşk yaşayan Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in en büyük korkusu da belli olmuştu. Çift, nazardan çok korkuyor. İkili, nazar boncuklu bilekliklerini bir an olsun bile çıkarmıyor.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Kanarya Adaları Kerem Bürsin Hande Erçel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title