Haberler

La Casa de Papel'in spin-off dizisi Berlin'in çıkış tarihi açıklandı

Güncelleme:

En popüler İspanyol dizilerinden La Casa de Papel'in hayranları için beklenen haber geldi. Berlin dizisi, 29 Aralık tarihinde Netflix'te yayınlanacak.

En popüler İspanyol dizilerinden La Casa de Papel'in hayranları için beklenen haber geldi. Öyle ki söz konusu yapımın uzun bir süredir merakla beklenen spin-off'u için nihayet bir tarih açıklandı. İşte La Casa de Papel'in dünyasında geçen Berlin dizisinin çıkış tarihi…

La Casa de Papel dünyasında geçen Berlin dizisi, Aralık'ta çıkış yapacak

İlk olarak geçtiğimiz yıllarda duyurulan spin-off dizisi Berlin, La Casa de Papel'in sevilen oyuncularından Berlin'i merkezine alacak. Pedro Alonso tarafından canlandırılan Berlin karakteri, bu sefer Profesör'ün rolünü üstlenerek tüm soygunu planlayan kişi olacak.

La Casa de Papel'in yapımcısı Netflix, resmi YouTube kanalı üzerinden yayımladığı fragman ile çok beklenen yapımın seyirciye sunulacağı günü açıkladı. Buna göre Berlin dizisi, 29 Aralık tarihinde Netflix'te çıkış yapacak.

Gör bunları Disney+: Netflix ve Amazon Prime'dan ortak 'Atatürk' dizisi açıklaması!

Berlin dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

La Casa de Papel'deki olayların çok öncesinde geçen Berlin dizisinde ana karakter Berlin, en iddialı soygunlarından birisini planlamak için Paris'te bir çete ile bir araya gelir. Ekip, planın ardından büyük soygun için harekete geçer.

Berlin dizisinin oyuncu kadrosu ise şu şekilde;

Pedro Alonso (Berlin)

Michelle Jenner (Keila)

Tristán Ulloa (Damián)

Begoña Vargas (Cameron)

Julio Peña (Roi)

Joel Sanchez (Bruce)

Berlin, La Casa de Papel dizisinde soygunlar için kilit bir isim olarak önemli bir rol oynadı ve seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Spin-off dizide de hiç şüphesiz bu kadar önemli olacakken, seyirciye yine kendini sevdirebilecek mi sorusunun cevabını dizi yayınlandıktan sonra göreceğiz.

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? La Casa de Papel spin-off'u Berlin dizisinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Magazin

La Casa De Papel Aralık Berlin Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title