Haberler

Kusursuz vücuduyla büyüleyen Ebru Polat, fit kalmanın sırrını verdi

Güncelleme:

Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan şarkıcı Ebru Polat, teknede bikinili pozunu paylaşarak fit vücudunun sırrını açıkladı. Polat, kusursuz fiziğini kahvaltıda salça yemeye borçlu olduğunu söyledi.

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı ve iş kadını Ebru Polat, zayıf kalmanın formülünü verdi.

KAHVALTIDA SALÇA YİYOR

Şimdilerde ailesiyle Bodrum'da tatil yapan Ebru Polat, vaktinin büyük bir kısmını teknede geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde teknede dans ettiği anları paylaşan şarkıcı, bu sefer de siyah bikinili pozunu paylaştı. Karantina sürecinde dahi formuna dikkat çeken Polat, zayıf kalmasını kahvaltıda yediği salçaya borçlu olduğunu söyledi. Genç şarkıcının bikinili pozuna kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Kusursuz vücuduyla büyüleyen Ebru Polat, fit kalmanın sırrını verdi

CÜRETKAR DANS VİDEOSUNU PAYLAŞMIŞTI

Yakın bir zaman önce kendi kozmetik markasını çıkardığı için yoğun iş temposunda çalışan Ebru Polat, normalleşme sürecinin başlamasıyla ailesiyle tatil sezonunu açtı. Cüretkar paylaşımlarıyla her fırsatta adından söz ettiren şarkıcı, geçtiğimiz günlerde İsmail YK'nın Bomba Bomba şarkısında bikinisiyle dans etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ebru Polat Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (33)

tkrdğ:

EBRUNUN BİKİNİSİ , EBRUNUN KALÇA DANSI , EBRUNUN YENİ YAPTIRDIĞI ESTETİĞİ , EBRUNUN YENİ TAKTIRDIĞI SİLİKONLARI. NE GÜZEL AYDINLANIYORUZ. . . . . . . . . . . . . .

32
0
yanıtYanıtla
halk:

bunlar sanatçıyım diye ortalıkta gezinirler. hayatları sosyal medya olmuş. bir taraflarını açarak beğeni almak.

17
1
yanıtYanıtla
MELİSS:

Ben çok daha güzelim ve cesur.

13
4
yanıtYanıtla
Sen:

Gerçek Melis değilsin

yanıt1
yanıt0
GÖZLEMCİ:

çok güzel seksi bi kadın

15
2
yanıtYanıtla
Firat:

Ebrucum bizde salca yiyoruz ama senin gibi estetikci olamiyoruz

16
0
yanıtYanıtla
KAZIM HAZIMSIZ:

kahvaltıda salça yiyen, akşam ne yer acaba???

10
0
yanıtYanıtla
DÜRDANE CILLOP:

AYYY DESEMMİKİ

yanıt4
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ulan yıllardır maraştan salça siparişi veriyorum domates ve biber olarak biz de durum hep aynı be dümen yapma abla estetik de sende kurtul biz de:))

9
0
yanıtYanıtla
Ravza:

Bana ne ya

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title