Haberler

Koronavirüs aşısı yaptıran Berna Laçin ile Alişan birbirine girdi

Güncelleme:

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda basın kartı olduğu için koronavirüs aşısı yaptırdığını söyledi. 50 yaşındaki Laçin'in basın kartından dolayı aşı yaptırmasına tepkiler büyürken bir eleştiri de Alişan'dan geldi. Sert bir dille Laçin'i eleştiren Alişan, "Siz ne zaman gazeteci oldunuz" diyerek tepki gösterdi. Laçin ise Alişan'a sert bir dille cevap verdi.

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla BionTech aşısı olduğunu duyurdu. 50 yaşındaki basın çalışanlarına özel çıkarılan sarı basın kartına sahip olduğu için aşı yaptırdığını söyleyen Laçin'e tepkiler çığ gibi büyümeye başladı.

BASIN ÇALIŞANI OLDUĞU İÇİN AŞI YAPTIRDI

Tepkilerin ardından "Sana nasıl sıra geldi?" diye soran takipçilerine cevap veren Laçin, "Arkadaşlar 212'liyim basın çalışanı olarak kartı olanlara tanımlanmış aşı" cevabını verdi. Laçin ayrıca, "Bu arada 'ben aşımı bir başkasına devredebilir miyim?' diye sordum, olmuyor, bu da bilginize" dedi.

"ANNENİZ BANA SORDUĞU GİBİ SİZE DE SORDU MU?"

Ünlü türkücü Alişan da aylar önce gönüllü olarak aşı yaptırmış ve tepki çekmişti. O dönem Berna Laçin'in annesinin kendisine tepki gösterdiğini hatırlatan Alişan, Laçin'e şu sözlerle sitem etti: "Ben test aşamasında gönüllü olduğumda, anneniz sormuştu ya 'Alişan nasıl aşı oldu? diye... Siz aşı olduğunuzda da anneniz sordu mu size, 'Kızım ne zaman gazeteci oldun?' diye Berna Hanım..."

Koronavirüs aşısı yaptıran Berna Laçin ile Alişan birbirine girdi

"BANA DEVLET VERDİ, SİZİN ÇEVRENİZDEKİ GİBİ BİR DURUM YOK"

Alişan'ın tepkisine sessiz kalmayan Laçin ise "Benimle yatıp kalkıyor. Çok tontiş. Annem sormadı çünkü okur yazar, gazete okur, benim de yıllardır tüm köşe yazılarımı okur. Ben gazete çalışanı olarak 10 yılı doldurduktan sonra resmi olarak Devlet verdi yani sizin çevrelerde olduğu gibi gaydırı gubbak durum yok" dedi.

Koronavirüs aşısı yaptıran Berna Laçin ile Alişan birbirine girdi

BASIN KANUNU NEDİR?

212 sayılı basın iş yasası; Türkiye'de yayınlanan gazete ve mevkutelerle haber ve fotoğraf ajanslarında her türlü fikir ve sanat işlerinde çalışan ve İş Kanunundaki "işçi" tarifi şümulü haricinde kalan kimselerle bunların işverenleri hakkında uygulanır.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Berna Laçin Twitter Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500

Yorumlar (6)

Ismail Balcı:

Berna laçin sen birde kuduz aşısı olsana ..Sanatçımısın gazetecimisin provökatörmüsün yoksa müslüman düşmanı zındıkmısın ne oksun sen bir açıklarmısın

148
55
yanıtYanıtla
Mustafa :

Ulan mal alisan basinkarti olan insan heryere girmek zorunda kaliyor ulan ne embesilsiniz yaw

67
115
yanıtYanıtla
cengoo:

ulan akıllı kadın gazeteci gel basınla alakası yok bunu anlayabilsen keşke.. benim aşıyla işim yok bu arada çok güvenmiyorum hiçbirisine ama yaptığı aşı olacak insanların hakkına gasptır

yanıt6
yanıt2
Batuhan Erol:

Berna abla hükümete demediğini bırakıyorsun.işine geldiğinde sosyalist ve adalet bekçisisin ama konu kendi canına gelince hepsini çöpe at ,koşa koşa nasıl aşı olurum diye araştır :) basın kartı olana veriyorlarmış diye öğren kendine basın kartı çıkart sonra "size ne basın kartım var" de BİZDE YEDİK

54
11
yanıtYanıtla
tufan celik:

Ya kardeşim bu ne rezillik.Sen kendi kendine kendini reklam ediyosun .Sonrada millete laf anlatacağım diye uğraşıp strese girip akıl sağlığını bozuyorsun.Neymiş biontech aşısı olmuş.Çin aşısı olanlar ikinci sınıf vatandaş değil mi ? Bu tweet e ne gerek vardı.Kime neyi ispatlamaya çalıştın.Sana aşıların tammı diye soran mı oldu ki .Bu ülkedeki binlerce ünlü ve ünsüz doktor sağlıkçı basın mensubu gibi sessiz sedasız olsaydın ya aşını

59
0
yanıtYanıtla
Ayse Kolin:

Ben 45 esim 53 yasinda ikimizde saglik calisaniyiz onceligimiz var amma velakin cocuguma bu hak taninmadigi icin ya hepimiz ya hic dedik bunlara gelene kadar once doktor hrmsire hasta bakici ve eczacilarin esleri ve cocuklari asilanmaliydi (hastane calisanlarida tabiki)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title