Haberler

Aleyna Tilki'den sektöre küfürlü tepki: Beni sahneye çıkarmıyorlar

Güncelleme:

Şarkıcı Aleyna Tilki, konserlerinin iptal edilmesine sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla sitem etti. Sesinin titrediği konuşmasında sektördeki popüler sanatçıların ve güçlü isimlerin kendisine engel olduğunu ifade eden Tilki, "Benim ölmemi istiyorlar. Gerçekten yok olmamı istiyorlar. Benim zamanında tacize uğradığım, psikolojimin bozulduğu yerlerde tekrar çıkmamı istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere çıkmama izin vermiyorlar." diyerek sinkaflı küfür etti.

Şarkıcı Aleyna Tilki, sahnelere çıkışının engellendiğini ve konserlerinin iptal edildiğini açıklayarak duruma sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından video paylaşan Tilki, sesinin titrediği videosunda sinkaflı küfür ederek, "Bu sektörün a.... koyayım." dedi.

Sosyal medya hesabı X'ten paylaşım yapan genç şarkıcı, konserlerinin iptal edilmesine tepki gösterdi.

İşte Aleyna Tilki'nin o açıklaması:

"Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Ve beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da, bu durumu en çok destekleyen insanlar. Hem de çok iyi bildiğiniz isimler bunlar.

'Konserlerime engel oluyorlar' diyen Aleyna Tilki küfür etti

Benim hayatımda sizin hayalinizdeki paradan çok daha büyük bir konforum var o da ait olduğum yerde şarkı söylemek! Şarkı söylemeyi çok özledim ve seyircim bu yılbaşında benden konser bekliyor! Bu olayı sadece beni dinlemek isteyenler çözebilir… Çünkü onlar yine benim çıkardığım şarkıları dinlemeye devam ediyorlar. Gerisini de canım Allah'ıma şikayet ediyorum. Şu anda yüz yüze geldiğim kimse küfrümü üstüne alınmasın diğerlerinin zaten asla yüzüne bakmıyorum artık."

"TACİZE UĞRADIĞIM YERLERDE TEKRAR SAHNE ALMAMI İSTİYORLAR"

Genç şarkıcı, tacize uğradığı mekanlarda sahneye çıkmasının dayatıldığını ve istediği mekanlarda da sahne almasının engellendiğini açıkladı. Konuşmasında şarkı söylemeyi çok özlediğini söyleyen Tilki, şunları söyledi: "İş dünyasında her şey çetin olabilir ama benim ölmemi istemeleri normal mi? Benim ölmemi istiyorlar. Gerçekten yok olmamı istiyorlar. Benim zamanında tacize uğradığım psikolojimin bozulduğu yerlerde tekrar çıkmamı istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere çıkmama izin vermiyorlar. Organizasyonları onlar yapıyor. İstemiyorlar. Çünkü sektörü domine eden ve yaklaşık 20-30 yıldır beraber çalıştıkları insanın sözünden çıkamıyorlar. Benim moralimi bozacak mekanlara yazmaya çalışıyorlar. Ben de o mekanlara çıkamıyorum. Şarkı söylemeyi özledim ve bu özlemi gideremediğim için gerçekten hepsinin a... koyayım."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Sosyal Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

Mahmud Soylu:

Sizin gibi sanata zarar veren sanatçıyız diye geçinen cahiller yüzünden çoluk çocuk ne hale geldi ne ar kaldı ne edep az bile yapıyorlar size helal olsun o sahneye çıkarmayanlara

202
13
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Şarkıcı bozuntusuna iyi olmuş..

117
18
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Senin ifade ettiğin şeyler insani değerleri aşağıya çekiyor sorun bu yüzden olabilir mi acaba ? Ama gerekli altyapıyı vermemişler sana malesef anlamaktan uzaksın.

68
9
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Ne zannettin bu sektör kullan at üzerine bina edilmiş. Yerine yenisini katarlar merak etme. Sende günahlarınla başbaşa kalırsın

64
6
yanıtYanıtla
zırzop:

ölmen felan allah korusun gençsin daha da sen ve sen gibi gençlerin aklı başında bi işle uğraşmanız ülkeye daha faydalı olacak

32
16
yanıtYanıtla
Serkan Kanan:

Haklısın parlatmıyacaklarsa niye yarattılar.Ah popüler kültürün mağdur sönmüş yıldızları.Kardeşim sen bu sektörü bırak eğitimine devam et alt yapını zenginleştir,boşver yeni bir hayat kur kendine

42
4
yanıtYanıtla
Nebil İmben :

Bu toplum senin sahneye çıkmaman ile hiç birşey kaybetmez, aksine kazanır.

37
1
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

bu yol bozuk, gel tövbe et, islamla yaşa, daha kazançlı çıkarsın. daha çok sevenin olur. kesin ve net.

26
6
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Verse din iman dinlemezsiniz :)

yanıt15
yanıt9
DODOK DODOK:

Sanat adına bir şey yoktu, çıplaklık da bir yere kadar merak uyandırır; sizi tercih edecek özeliniz kalmadı...

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title