Haberler

Kocasının amcasıyla kaçan kadın "Onunla evlenmek istiyorum" dedi, ailesi canlı yayında fenalık geçirdi

Güncelleme:

Eşinin evli amcasına kaçan 40 yaşında Seda Aksu'nun Müge Anlı'nın canlı yayınında söyledikleri izleyicileri hayrete düşürdü. Günler sonra canlı yayına çıkıp ailesiyle bir araya gelen Aksu, eşinin amcası Emir Aksu'yu çok sevdiğini söyleyerek, "Onunla evlenmek istiyorum" dedi. Kızlarının eve döneceğini umut eden acılı aile ise bu sözler karşısında fenalık geçirdi.

Ankara'da yaşayan 40 yaşındaki evli ve bir çocuk annesi Seda Aksu, eşinin amcası olan evli, üç çocuk babası Emir Aksu ile 6 Mayıs'ta ortadan kaybolmuştu. Ailesinin günlerdir izine ulaşamadığı kayıp kadın, sevgilisiyle birlikte ATV'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert sayesinde Denizli'de bulunmuştu.

HERKESTEN AF DİLEDİ

Müge Anlı'nın önceki gün ekrana gelen yayınında sevgilisi Emir Aksu tarafından kaçırıldığını iddia eden Seda Aksu, ilk kez stüdyoda ailesi ve 'Bacım' diye hitap ettiği sevgilisinin eşi Gülüş Aksu ile karşı karşıya geldi. Stüdyoya girer girmez herkesten af dileyen 40 yaşındaki kadın, özrünün hemen ardından herkesi hayrete düşüren bir açıklamada bulundu.

Kocasının amcasıyla kaçan kadının 'Onunla evlenmek istiyorum' dedi, ailesi canlı yayında fenalık geçirdi

"EMİR İLE EVLENMEK İSTİYORUM"

Anne babasının eve döneceğini umut ettiği Seda Aksu, sevgilisi Emir Aksu'yu çok sevdiğini söyleyerek "Emir ile evlenmek istiyorum. Korktuğum için beni kaçırdı dedim. Mutluluk istiyorum" şeklinde konuştu. Duydukları bu sözler üzerine Aksu'nun yaşlı anne babası, fenalık geçirdi.

Kocasının amcasıyla kaçan kadının 'Onunla evlenmek istiyorum' dedi, ailesi canlı yayında fenalık geçirdi

"SEDA'NIN KALE GİBİ ARKASINDAYIM"

Aşkı için gözyaşı döken sevgilisi Emir Aksu ise, "Her zaman Seda'nın peşindeyim. Kale gibi arkasındayım" dedi. İhanete uğrayan acılı eş Gülsüm Aksu ise "Artık dayanamıyorum" diyerek tepki gösterdi.

Kocasının amcasıyla kaçan kadının 'Onunla evlenmek istiyorum' dedi, ailesi canlı yayında fenalık geçirdi

Ani karar değişiklikleri yapan Seda Aksu, yayının ilerleyen dakikalarında da ailesine geri dönmek istediğini söyledi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (7)

BÜLENT DAĞLI:

Sevgili kardeşlerim bu gibi buna benzer programlar ülkemizin Yüce Türk milletini ahlakını çökertmek için düzenlenmiş tuzaklardir dikkat edin hep kapalı kadınlar bu programlara çıkıp rezaletini ifşa ediyorlar uyanık ol ey Yüce Türk milleti

200
30
yanıtYanıtla
pratik işler:

Millette edep haya bırakmadı bu programlar

150
11
yanıtYanıtla
Hasan Sun:

aaa ne kadar terbiyesizmişiz

48
7
yanıtYanıtla
Ahmet25 :

Ahir zamanın en ahirindeyiz, dolayısıyla insanlar zıvanadan çıkmış, bize düşen ise başta kendimiz, sonra ailemiz, sonra akrabalarımız ve sonra çevremize faydalı olmaktır. Onları yanlışlardan alıkoymaya çalışmaktır.

23
4
yanıtYanıtla
Vatan Sever:

Uyduruk senaryolari oynayan insanlar...

20
4
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Ne demişler Allahtan hayırlısını iste , hayırsız bir evlat vereceksen allahım ne olur verme çocuk sahibi olmayım daha iyi, şunların yaptıkları rezillik zaten o baba orda iyi duruyor ben olsam farklı olurdu

15
1
yanıtYanıtla
İsa Ömeroğlu:

Las reyting için uydurmadiginiz yalan kalmadı laa

13
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title