Haberler

Kobra Murat mal varlığını anlattı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 yazlığım var

Güncelleme:

Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, konuk olduğu programda mal varlığını açıkladı. Kazancını gayrimenkul ve altına yatıran Divandiler, "18 kilo altın, "8 ev, 4 yazlığım var" dedi.

Roman müziğinin sevilen sanatçılarından Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, Caner Toygar'ın YouTube'da yayınlanan programında merak edilen mal varlığını anlattı.

18 KİLO ALTIN, 18 EV VE 4 YAZLIK

Yoğun bir iş temposu olduğunu söyleyen Kobra Murat, kazancını gayrimenkul ve altına yatırdığını söyledi. Sürekli altına yatırım yaptığı için eşinin kendisine kızdığını söyleyen sanatçı, "Trilyonluk insanım ben. 2 tane altın kasamız var. 18 kilo altınımız var. Eşim, 'artık altın yaptırma kasalar almıyor' diyor. Karım, benim ve çocuklarımın üzerinde paralar var. Kızıma yazlık, çocuklarıma evler aldım. 18 tane evim, 4 tane de yazlığım var. Bunların hepsi alın teri. 21 saat çalışıp 3 saat uyuyarak" dedi.

Bu kadar mal varlığına rağmen roman mahallesinden taşınmadığını söyleyen sanatçı, "Cimri biriyim. Atalarımın doğduğu yerdeyim. Evim İstanbul'un fethedildiği yerde. Orada yaşamaktan mutluyum" ifadelerini kullandı.

Kobra Murat mal varlığını anlattı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 yazlığım var

Kobra Murat mal varlığını anlattı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 yazlığım var

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kobra Murat Haberler

500

Yorumlar (10)

Mehmet :

Az daha ayrıntı ver yakında bu çalışmalarının karşılığını alacaksın :))

118
141
yanıtYanıtla
MAMOS BUSINESS SERVICE:

Ahahahahhaaa ..çok yaşayın..ama doru

yanıt30
yanıt18
bekir yapici:

ben istanbulda bir roman mahallesinde dogdum büyüdüm kobra muratinda yasadigi yer mahalle belli romanlar yiyecek ekmegi bile olmasa zenginliginle övünür ve birbirine hava atmak genlerinde vardir eline para gecerse ayagina don almaz altin alir evinde dolabi bostur ama yeni dogan cocuguna altin oturak yaptirmaya kalkar

233
7
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

aha da buyrun. kobra murat bile göbek atarak köşeyi dönmüş nice emkçiler var karnını zor doyuruyor. dünyanın en büyük meselesi gelir adaletsizliğidir

194
16
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Cebini delerler yakında rahat ol

90
22
yanıtYanıtla
Tarık Kiril:

Kobra Murat yastık altı altınları ne yapıyoruz çıkartıyoruz ekonomıye katkıda buluuyoruz , :)))

62
17
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

bu ve bunun gıbıler nedır neyın nesıdır,nereden cıkıp da unlu dıyorlar,nasıl kazanıyorlar,durust yoldanmı toksa calıp cırparakmı..muzık desen degıl,sanat desen zaten hıç alakası yok..

29
33
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

abı bu tur varlıkları gordugum zaman mıdem bulanıyor..

29
28
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Pala Baba Varkan Bu Kobra Kim Oluyo

26
14
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

KOBRA MURAT , BALIK AYHAN , SU SAMURU SEZAI , GERGEDAN HÜSNÜ , ZEBRA ZAFER ! : )) CAKAL CELAL, ISIMLERE BAK YA !!! LAN UCTUM YA : ))

24
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title