Haberler

Kendisinden 42 yaş küçük kadınla aşk yaşayan İbrahim Tatlıses'e eski eşi Perihan Savaş'tan sert tepki

Güncelleme:

Kızı ve torunlarıyla Bodrum'da tatil yapan Perihan Savaş, eski eşi İbrahim Tatlıses'in kendisinden 42 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşamasına "Söyleyecek söz yok. Allah akıl fikir versin" dedi.

Usta sanatçı Perihan Savaş, İbrahim Tatlıses'ten olan kızı Melek Zübeyde, torunları Efe, Kemal Ali ve Zeynep Bal ile Bodrum'da tatil yapıyor. Önceki gün kızı ve torunlarıyla kahvaltı yaptıkları mekandan çıkarken görüntülenen Savaş, eski eşinin yeni ilişkisi hakkında da konuştu.

"ALLAH AKIL FİKİR VERSİN"

Sabah'ta yer alan habere göre: Kendisini görüntülemeye gelen basın mensuplarıyla sohbet eden Perihan Savan, 68 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in kendisinden 42 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşkının sorulması üzerine"Çok söyleyecek bir söz yok, Allah akıl fikir versin" dedi.

Öte yandan uzun bir aradan sonra görüntülenen Melek Zübeyde, fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olunca hızla uzaklaştı.

Kendisinden 42 yaş küçük kadınla aşk yaşayan İbrahim Tatlıses'e eski eşi Perihan Savaş'tan sert tepki

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Aradığı aşkı İzmir'de bulan İbrahim Tatlıses, önceki gün Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına verdiği röportajda aşkını ilan etti. "Ben kadınsız yapamam" diyen Tatlıses, yeni aşkıyla kamera karşısına geçti.

Kendisinden 42 yaş küçük kadınla aşk yaşayan İbrahim Tatlıses'e eski eşi Perihan Savaş'tan sert tepki

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Perihan Savaş Karakaya Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500

Yorumlar (181)

Abdurrahman:

Birazcık beyni vardı onuda mermi aldı götürdü

66
2
yanıtYanıtla
garip:

Ölumdende korkmadi hala belden altini dusunuyor ...

60
2
yanıtYanıtla
janjan:

paranın iğrenç yüzüyle karşı karşıyayız yine. o kızın ailesine ben lanet okuyorum esas. iboda yaşlandıkça şaırıyor kendini bunama korkusu olabilir tabi. kızdaki mideyede pessss.

56
4
yanıtYanıtla
ASLI:

KISKANDIN MI PERİHAN??????? PARAN VAR BUL BİR GENÇ SENDE HAYATI YAŞA.

5
55
yanıtYanıtla
Muko:

İnsanda edep ve irade olduğu müddet başka hiçbir şeye ihtiyaç yok

yanıt19
yanıt2
Oduncu:

Sende git yaman

yanıt2
yanıt2
.......:

Iki çocuğu torun torbası var.Yakısik almaz.Elbette biriyle evlenir ama makul bir yaş aralığı olanla.

yanıt6
yanıt2
Doğru laf:

Aslı yorumuna bakılırsa sende de bu yaşta sevgili olsa gerek normal karşılıyosun durumu...?

yanıt9
yanıt0
Yengeç:

Allah ıslah etsin bu tür davranışlarla topluma çok kötü örnek oluyorlar

50
7
yanıtYanıtla
bingöllü:

İbrahim abe senin Allahına kurban olayım, vallahi tek örnek aldığım insansın, ama param olmadığı için kızlar beni fazla(hatta hiç) tercih etmiyorlar.

10
45
yanıtYanıtla
Tüm 181 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title