Haberler

Kemal Doğulu, Kendisi Hakkında Olumsuz Yorumlar Yapan Tuğçe Ergişi'ye Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Kemal Doğulu, katıldığı canlı yayında kendisini sevmediğini söyleyerek suçlamalarda bulunan Tuğçe Ergişi'ye "Sen kimsin, haddini bileceksin" diyerek ateş püskürdü.

Jüri üyeliğini Kemal Doğulu, Ivana Sert, Nur Yerlitaş ve Uğurkan Erez'in yaptığı Bu Tarz Benim programıyla adını duyuran Tuğçe Ergişi, katıldığı 2. Sayfa programında " Kemal Doğulu'yu zaten hiç sevmem. Ne kadar reality programında olursak olalım jüriler kendilerinde insanları kırma hakkına sahip olduklarını düşünüyorlar." diyerek sitem etmiş.

Bugün 2. Sayfa programına konuk olan kuaför ve modacı Kemal Doğulu ise Ergişi'nin hakkında söylediklerine cevap verdi.

"HADDİNİ BİL"

Sunucuların konuyu açmasıyla sinirlenen Kemal Doğulu, şöyle konuştu: "Tuğçe Ergişi kim? Bizim yarışmada bir sürü kız vardı. Önce Kemal değil Kemal bey diyeceksin haddini bil. Ben üzüntüden kahroldum beni sevmediği için o kim? Malzeme çıkarmak istiyorsa başarılı oldu. Korkunç giyiniyordu ve ona göre yorumlar alıyordu. Ve sürekli ağlıyordu, ağlayarak tarz yarışmasında olamazsın.

Kemal Doğulu, Kendisi Hakkında Olumsuz Yorumlar Yapan Tuğçe Ergişi'ye Ateş Püskürdü

"SEN KİMSİN YA"

Ben bir sürü kızın saçını kestim. 'Jüri diye karşımıza oturtmuşlar' diyor sen kimsin ya? Benim için o bir duvar. Malzeme bulamayan bana yürümeye çalışıyor ahmaklık bu ya. Benim 32 yıllık kariyerim var. Senin 2-3 yıllık televizyon kariyerin için kendimi harcatmam. Ben o jüri koltuğuna zorla oturdum. Çünkü yapımcılarım benim nasıl biri olduğumu biliyor. Sen daha önce ne yapıyordun, şimdi ne yapıyorsun? Buralara gelip onu bunun arkasından konuşmaktan başka ne yapıyorsun sen.

"YARIŞMADA BANA YALAKALIK YAPIYORDU"

Benim onun gibi ünüm sayesinde işim yok. İşim sayesinde ünüm var. O kim ki buraya konuk oluyor. Yarışmada bana bayılıp yalakalık yapıyordu. Bu ne şuursuzluk bu ne cüret."

"KEMAL DOĞULU'YU HİÇ SEVMEM"

Tuğçe Ergişi, canlı yayında Doğulu için, "Kemal Doğulu'yu zaten hiç sevmem. Ne kadar reality programında olursak olalım jüriler kendilerinde insanları kırma hakkına sahip olduklarını düşünüyorlar. Kazanılan bir popülerlik ve ego var ve bunları ben dahil olmak üzere yarışmacıların üzerinde kullandılar. Bende çok iyi olduğunu düşündüm mesleğini de bilmiyordum. Jüri diye karşımıza getirdiler ben kim olduğunu bilmiyordum, sonrada hiçbir şey olmadığını öğrendim. Bana yaptığı en büyük kötülük 'saçlarını keseceğim' dedi. Kestiği saçı o bile beğenmedi. Şimdi saçlarım küstü uzamıyorlar." demişti.

Kemal Doğulu, Kendisi Hakkında Olumsuz Yorumlar Yapan Tuğçe Ergişi'ye Ateş Püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uğurkan Erez Tuğçe Ergişi Kemal Doğulu Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (30)

Leda:

Yeyin birbirinizi!! Medya maymunları!!

15
0
yanıtYanıtla
ronaldo:

ADAM HAKLI DAĞILIN

5
5
yanıtYanıtla
nokta:

diyen sanki çok önemli biri tencere ile kapağın kavgası :))

9
0
yanıtYanıtla
recep:

şu sahne şu dekor şu zaman, hepsine yazık ya riv riv riv

9
0
yanıtYanıtla
Elif:

Reklam olsunda camurdan olsun hersey mübah bunlara!

7
0
yanıtYanıtla
Müfit:

Medyanın maymunları, sahne almış gene, bu dünyada kendini ünlü sanan süslü maymunlar unutmayın ölünce hepimiz aynı çukura

5
0
yanıtYanıtla
mühendis:

kemal kendini ne sanıyor

5
0
yanıtYanıtla
star:

bi bitmediniz pislik insanlar

5
0
yanıtYanıtla
co hart:

erkek müsfettesi

4
0
yanıtYanıtla
ruzgar:

dudaklara bak, bugunde baskasi yerine utandik

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title