Haberler

Keloğlan 40 Yıl Sonra Yeniden Film Oluyor

Güncelleme:

1970'li yıllara damga vuran Keloğlan, 40 yıl sonra yeni oyuncularıyla vizyona giriyor. Filmin kadın başrol oyunculuğunu ise Söz dizisinin Su karakteri Yağmur Ün oynayacak.

40 yıl önce Rüştü Asyalı'nın canlandırdığı Keloğlan'ı bu sefer genç oyuncu Atilla Doğukan Türkyılmaz canlandıracak. Keloğlan'ın âşık olduğu Cankız karakterine ise Söz dizisininin Su'yu Yağmur Ün hayat verecek. Senaryosunu Ferhat Ergün'ün yazdığı, yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir'in üstlendiği fantastik filmde görsel efekt ve gerçek görüntüler harmanlanarak masalsı bir dünya yaratılacak.

40 YIL SONRA YENİDEN

Asuman Dabak, Kaya Akkaya, Yakup Yavru ve Esvet Şahin'in gibi ünlü isimlerin de rol alacağı film, Keloğlan ve arkadaşlarının 40 yıl aradan sonra Cankız'ın yardım çağrısı üzerine harekete geçmesiyle başlayacak.

ÇOCUKLARA DOĞA BİLİNCİNİ AKTARMAYI HEDEFLİYOR

Doğa bilinci ve hayvan sevgisini fantastik bir dilde çocuklara aktarmayı hedefleyen filmde Hayvanları Koruma Derneği Başkanı (HAYKOD) ve Kelebek yazarı Ömür Gedik de konuk oyuncu olarak yer alacak. Yapımcılığını Galip Gültekin, Çağdaş Gültekin ve Sonku Gültekin'in üstlendiği filmin müziklerini Yıldıray Gürgen hazırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rüştü Asyalı Yağmur Ün Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (71)

ZÜHTÜ:

Bırakın şu palavradan dizileri ve filmleri izleyin bir yabancı film sanatı sanatçıyı görün dönün yüzünüzü artık batıya aydınlığa insanlığa cağdaşlığa kurtulun şu mikrop ortadoğu dan arap sevicilikten

11
24
yanıtYanıtla
aAa:

Sakin ol muhtar

yanıt1
yanıt0
Anka:

eski keloğlan filmlerinin yanından geçemez

28
0
yanıtYanıtla
Saçmacı:

Yahu aynısını yapmayın değişiklik yapın mesela Süper Keloğlan yada ne bileyim Örümcek değilde kertenkele Keloğlan olsun aksiyon falan koyun uzaylılar köyü işgal etsin keloğlanda eşşeği ile meydan okusun uzaylılara sonra dünyayı kurtarsın falan madem saçma bir film yapacaksınız iyice saçmalayın da saçmalığınıza değsin

21
4
yanıtYanıtla
Teyyare:

Bence osruktan teyyare

16
6
yanıtYanıtla
AKP’li:

Rica ediyorum bu seferde,oylarımızı meral hanıma verelim.

5
15
yanıtYanıtla
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tamam:

Aman rica ediyorum bu apuk supuk filmlerden vazgeçin,

12
8
yanıtYanıtla
Halil:

Senin sevdiğin gavur filmlerinimi seyredelim.sayın alkolik laik yobaz putperest yoldaş.

yanıt10
yanıt10
CONI:

o devir eskiden di simdi KELLERe kimse bakmiyor, sagli sollu iki uc kupe takmasi lazim keloglanin

18
2
yanıtYanıtla
CONI:

40 yil gecmis hala sac ektirememis mi hiyar ?

12
8
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title