Haberler

Kanye West'in eşi Bianca Censori, oto galerisinde araç almak için görüşme yapan kocasının kucağına oturdu

Güncelleme:

Ünlü rapçi Kanye West ve eşi Bianca Censori, bir oto galerisinde dikkat çekici bir ziyarette bulundu. Censori, şeffaf, ten rengi bir tulum giyerek göğüslerini sergiledi ve Kanye'nin kucağına oturdu. Çift, 120.000 dolarlık bir Porsche 992 Carrera da dahil olmak üzere çeşitli araçları inceledi ve yeni bir araç almak için belgeler imzaladı. Ancak, galeri çalışanları Bianca'nın açık kıyafetle Kanye'nin kucağına oturmasından rahatsız göründü.

KANYE West'in eşi Bianca Censori, kocasıyla birlikte yeni bir araç almak için gittikleri oto galerisinde dikkat çekici bir şekilde kendisini gösterdi.

Mimarlık tasarımcısı olan Censori, 46 yaşındaki Kanye ile birlikte bir araba bayisinde dolaşırken, vücudunu saran şeffaf, ten rengi bir tulum giyerek göğüslerini sergiledi.

29 yaşındaki Bianca, uzun kollu, şeffaf tulumunu küçük ten rengi şortlarla kombinleyerek şık bir görünüm elde etti.

Tulumunun derin dekolteli olması, Kanye'nin eşinin göğüslerini bir kez daha sergilemesine izin verirken, yüksek belli şortlar ise ince bacaklarını daha da ortaya çıkardı.

Ancak Bianca, tipik görünümünde tek olan kişi değildi, çünkü rapçi, baştan aşağıya siyah kıyafetlerle dikkat çekiyordu.

West, siyah botlarla eşleştirdiği büyük bedenli bir fermuarlı hoodie ve uyumlu pantolon giyerek tarzını tamamladı.

İkili, farklı araçları inceledikleri sırada, 120.000 dolarlık bir Porsche 992 Carrera da dahil olmak üzere çeşitli modelleri incelerken görüldü.

Galeride belki de yeni bir araç alımı için bazı belgeleri imzalayan çiftin, bir video kaydında Bianca'nın kocasının kucağında oturduğu ve göğsüne yaslandığı, hatta bir noktada boynunun arkasına elini koyduğu görüldü.

Bazı galeri çalışanlarının yüz ifadesi, Bianca'nın açık kıyafetle Kanye'nin kucağına oturmasından rahatsız olduklarını açıkça yansıtıyordu.

Kanye West'in eşi Bianca Censori, oto galerisinde araç almak için görüşme yapan kocasının kucağına oturdu

Kanye West'in eşi Bianca Censori, oto galerisinde araç almak için görüşme yapan kocasının kucağına oturdu

Haberler.com / Abdullah Teymur - Magazin

Kanye West Porsche Ünlüler 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title