Haberler

Kanye West, eşi Bianca Censori'nin müstehcen pozlarını yayınladı

Güncelleme:

Açıklamaları ve giyim tarzıyla gündemden düşmeyen Kanye West, eşinin yarı çıplak pozlarını tek tek yayınlayarak "Bu sene pantolon yok" ifadelerini kullandı.

Kim Kardashian ile evliliğini bitirdikten sonra Bianca Censori ile evlenen Kanye West, paylaşımları, açıklamaları ve giyim tarzıyla adından söz etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde müstehcen kıyafetlerinden dolayı tepki çeken Censori, bu sefer de yarı çıplak pozlar verdi. Kanye West de eşinin pozlarını milyonlarca takipçisinin beğenisine sundu.

Kanye West'in eşi sadece göğüs ve bikini bölgesinde özel yerlerini kapattığı iç çamaşırlar tercih ederek peş peşe pozlar verdi. West de eşinin müstehcen pozlarını18,4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınlayarak "Bu yıl pantolon yok" notunu yazdı.

Kanye West, eşi Bianca Censori'nin müstehcen pozlarını yayınladı

Kanye West, eşi Bianca Censori'nin müstehcen pozlarını yayınladı

Kanye West, eşi Bianca Censori'nin müstehcen pozlarını yayınladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kanye West Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

Cengizhan Çakmaz:

Deyyus.

399
19
yanıtYanıtla
HALİS ER:

İnek mı bu

362
26
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Kanye West Dünyanın en genişler listesinde liste başı..

343
15
yanıtYanıtla
Fatih Ziya:

Bunu haber diye servis ediyorsunuz.

280
5
yanıtYanıtla
Adem Örnek:

sonrada adam diye ortalıkta dolaşacaksın, sıfatına tüküreyim senin

264
13
yanıtYanıtla
zırzop:

Bİ tek mahrem yer kapalı olunca yarı çıplakmı oluyor

235
8
yanıtYanıtla
rahip :

iyi bakmanı tavsiye ederim orada açık

yanıt23
yanıt0
O Z:

Haber mi bu?

219
8
yanıtYanıtla
Fatih Ziya:

Bu haber mi?

192
10
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Bu ne kepazeliktir. İnsan eşini böylesine açık eder mi ? Utanç verici

180
7
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title