Haberler

    Kan donduran kaza! Romanyalı pop star Tavy Pistiu, kendi ölümünü kaydetti

    Güncelleme:

    Romanyalı pop star Tavy Pistiu, hemzemin geçitte eşinin kullandığı araca bir trenin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Eşinin de ağır yaralandığı kaza sırasında Pustiu'nun cep telefonu, korkunç olayı saniye saniye kaydettiği ortaya çıktı.

    29 yaşındaki pop star Tavy Pistiu, geçtiğimiz günlerde eşinin kullandığı araçta kaza sonucu hayatını kaybetti. Arabayı kullanan şarkıcının eşi, hemzemin geçitte trenin geldiğini farketmedi. Kazada şarkıcı hayatını kaybederken eşi de yaralandı.

    GELEN TRENİ FARK EDEMEDİ

    Aracın yolcu koltuğunda oturan Pustiu, bir yandan aracın teybini açıp yüksek sesle müzik dinlerken bir yandan da cep telefonuyla o anları kameraya alıyordu. Arada sırada da aracı kullanan eşine bakarak onu da görüntüye dahil ediyordu. Keyifli bir şekilde yolculuk yapan çiftin mutluluğu bir anlık dikkatsizlik sonucu geri dönüşü olmayan bir olaya neden oldu. Tavy Pustiu'nun çektiği videoda, aracı kullanan eşinin, hemzemin geçitte bir sağa bir sola baktığı ancak yine de kendilerine yaklaşan treni fark edemediği görülüyor.

    Kan donduran kaza! Romanyalı pop star Tavy Pistiu, kendi ölümünü kaydetti

    ÖLÜMÜNÜ KAYDA ALDI

    Tavy Pustiu ise hemzemin geçitte treni gördüğünde artık çok geçti. Tren, araca Pustiu'nun oturduğu taraftan çarptı. Pustiu'nun trenin araca çarptığı andaki çığlıkları da çektiği videoya yansıdı. Pop şarkıcısı olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi ise ağır yaralandı.

    Polis, olayın ardından yaptığı açıklamada kazanın hemzemin geçitte gerekli kurallara uyulmamasından kaynaklandığını belirtti. Kazadan sonra çiftin içinde bulunduğu araç hurdaya döndü.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Romanya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (51)

    Abuzer:

    Kadina araba değil bisiklet surdurulmez

    18
    22
    yanıtYanıtla
    DÜNYAFANI-ÖLÜM-ANI:

    ölüm ansizin gelmeden tövbe edin iman edin yoksa ebedi cehenneme yuvarlanir gidersiniz hafazanALLAH

    32
    4
    yanıtYanıtla
    Hasan huseyin:

    OYLE VEYA BOYLE HEPIMIZ BEKLIYORUZ SIRAMIZI..... HAYIRLISIYLA

    27
    0
    yanıtYanıtla
    bobo:

    dans ede ede gittin işte tırtt rumen isabet olmuş

    6
    18
    yanıtYanıtla
    Adam:

    Önüne bakmazsan telefonla ugrasirsan azrailin geldigini goremezsin

    17
    4
    yanıtYanıtla
    adam mi?:

    arabayi o kullanmiyor ki awm

    yanıt0
    yanıt2
    Beynini kullan:

    Yazılanları okuyamıyor musunuz? adam telefonla uğraştığı için olmamış olay. Aracı süren adamın eşiymiş. Nasıl eleştirmeye hazır, okuma yoksunu bir toplumuz. . .

    yanıt1
    yanıt2
    aytekin:

    öyle kameraya hava atarsan sağını solunu görmeyip geberip gidersin . tıpkı selfie çekerken geberenler gibi . bu arada sarışın kadın muhabirde güzelmiş

    6
    11
    yanıtYanıtla
    DEDİ:

    BİZDEDE ÇOK VAR BU MODELLERDEN

    16
    0
    yanıtYanıtla
    ASHAB-I YEMİN:

    Bize verilen süre bitip emaneti almaya geldiklerinde, iman etmiş olarak ve mahcubiyet duymayacağımız bir hayatla gitmek nasip olsun, şu görüntülere ibret almak için bakan herkese..

    15
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title