Haberler

"İyilik Isıtır" kampanyasına Fettah Can ve eşi Cansu Kurtcu'dan anlamlı destek

Güncelleme:

3 Aralık Engelliler Günü vesilesiyle organize edilen bir sosyal sorumluluk kampanyasına sanat camiasından destek geldi. Sanatçı Fettah Can ve eşi Cansu Kurtcu , 3 Aralık'ta 300 çocuğa bir mont ve bir bot alınması için kampanyaya sosyal medya hesaplarından destek verirken, sanat camiasını ve sanat severleri de destek olmaya davet ettiler.

Van Vakfı ve Otizm Derneği tarafından organize edilen sosyal sorumluluk kampanyası ile, 300 çocuğa Mont ve bottan oluşacak olan "İyilik Isıtır" sloganıyla bir farkındalık hareketi başlatıldı.

Kampanyaya sosyal medya medya hesabından destek olan sanatçı Fettah Can ve eşi Cansu Kurtcu, sanat camiasının da kampanyaya destek verme çağrısı yaptılar.

KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI YAPTILAR

Konuyla ilgili bir destek videosu hazırlayan çift, "Van Vakfı ve Otizm Derneği tarafından organize edilen projeye canı gönülden destek oluyoruz. Aslında proje 3 Aralık'ta 300 çocukla 300 gülücük kampanyasıyla 300 çocuğa mont ve bottan oluşacak olan bir sosyal sorumluluk kampanyası. Lütfen siz de bizimle bu harekete katılın. Büyün çocuklarımız ısınsın, mutlu olsun." çağrısı yaptılar.

Kampanyanın sosyal medya hesaplarında bağış için bilgiler yer alıyor.

'İyilik Isıtır' kampanyasına Fettah Can ve eşi Cansu Kurtcu'dan anlamlı destek

'İyilik Isıtır' kampanyasına Fettah Can ve Eşi Cansu Kurtcu'dan anlamlı destek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Aralık Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? (%) Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir?
Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

500

Yorumlar (10)

Avni:

zehranın haberi yokmu

21
2
yanıtYanıtla
Hadise:

Yok

yanıt0
yanıt21
Avni:

sen kimsin la

yanıt0
yanıt31
Avni:

la noluyo size.siz kimsiniz dedime la

yanıt27
yanıt1
Avni:

asıl sen kimsin la

yanıt0
yanıt21
Zühtü:

Kaç tane AVNİ var la burda

yanıt11
yanıt0
Avni:

ben avniyim ismimi niye çalıyorsun kıskanç.

yanıt44
yanıt0
Avni:

çok güzelsin hadise seni çok beğeniyoruma la

16
2
yanıtYanıtla
:

Avni sapihmisin la sen

yanıt1
yanıt28
adınızı yazın:

bize ne bundan ki, , ,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title