Haberler

Itır Esen, "Acun Ilıcalı ile aşk yaşadınız mı?" sorusuna cevap verdi

Güncelleme:

Itır Esen ilk kez Acun Ilıcalı ile aralarında çıkan aşk dedikodularıyla ilgili konuşarak, "Acun Ilıcalı ile aramızdaki ilişki sadece patron ve çalışan ilişkisi gibiydi." ifadelerini kullandı.

20 yaşındaki model Itır Esen'in, bir dönem Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Şimdiye kadar bir açıklama yapmayan Esen, iddialara ilk kez yanıt verdi.

AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLDİ

2017 Miss Turkey yarışmasında birinci olan, ancak 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili attığı bir tweet yüzünden tacı elinden alınan Itır Esen'in, bir dönem Acun Ilıcalı'yla aşk yaşadığı iddia edilmişti. O dönem TV8'de ekrana gelen 2019 Survivor Türkiye-Yunanistan YouTube projesinde sunuculuk yapan Esen'in, Ilıcalı'yla proje aracılığıyla yakınlaştığı ve ilişki yaşadığı konuşulmuştu.

Itır Esen, 'Acun Ilıcalı ile aşk yaşadınız mı?' sorusuna cevap verdi

"SADECE PATRON VE ÇALIŞAN İLİŞKİSİ GİBİYDİK"

Itır Esen, yakın zamanda kaza geçiren Acun Ilıcalı'ya geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi. Aşk dedikoduları ile ilgili de konuşan Itır Esen, "Beraber bir iş yaptık. Çok keyifli ve güzel bir işti. Şimdi de aramızda bir dostluk ilişkisi var" dedi. "Aranızda hiç aşk olmadı diyebilir miyiz?" sorusunu da yanıtlayan model, "Diyebiliriz. Sadece patron ve çalışan ilişkisi gibiydi." cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Itır Esen Haberler

500

Yorumlar (32)

NERİMAN:

15 temmuzda VATAN İÇİN BAYRAK İÇİN EZAN İÇİN ölmüş vatanseverlerin dökülen kanlarıyla alay edip ''regl kanımla bu günü kutluyorum'' tarzı hakaretler eden birisi işte!!! rezil utanmaz!!! ALLAH BELANI VERSİN!!!!

21
6
yanıtYanıtla
HALİDE:

Noooldu NERİMAN , kendine gel . Ne ya , geçen akşamı boş mu geçtin yoksa ? Kız vallahi , aynı durum benim başıma geliyor . Derin , derin nefes al ver . Ben öyle yapıyorum . Kız için, için sana gülüyorum ha . . .

yanıt0
yanıt18
Ceval:

Halide malsın olumm.

yanıt30
yanıt0
Gong:

LAN HALİDE SİBOBU MADEM ERKEKSİN NİYE BAYAN İSMİ KULLANIYORSUN.

yanıt13
yanıt0
Xiz5:

LAVUK HALİDE...

yanıt9
yanıt0
Acun in oradan aşağı:

Acunun aşk hayatından içimiz şişti gerçekten.

18
0
yanıtYanıtla
ww wwwww:

bunların nasıl bir dünyası var. . . . ve hepsi toplum önüne örnek olarak çıkarılıyor. .

15
0
yanıtYanıtla
Garip:

kitap gibi maşallah oku oku bitmez

3
12
yanıtYanıtla
KiTAP KURDU:

Ben sayfa 37 ile 38 arasini okumak isterdim. . .

yanıt0
yanıt0
Boş haber:

Boş yorumlar.

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title