Haberler

Bebek'teki cinsel ilişki olayı sonrası Aynur Aydın isyan etti

Güncelleme:

İstanbul Bebek'te bir çiftin herkesin önünde cinsel ilişkiye girmesi olayına bir yorum da şarkıcı Aynur Aydın'dan geldi. Aydın, "Midem bulandı. Şu iğrenç yaratıklara çözümler bulun" diyerek sitem etti.

Bebek sahilinde dün öğle saatlerinde cinsel ilişkiye giren bir erkek ve bir kadın sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada infial yaratan görüntü sonrası İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. Görüntülerdeki şahısların gözaltına alındığı duyuruldu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T adlı şahısların halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında "Hayasızca Hareket" suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.'nın aralarında 'Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan; Şüpheli C.M.T.'nın ise 'Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından (8) kaydı bulunduğu anlaşılmıştır."

AYNUR AYDIN İSYAN ETTİ

Şarkıcı Aynur Aydın, iğrenç görüntüler sonrası çarpıcı ifadeler kullandı. Aydın, "Sütyen takmamak suç, ulu orta çıplak şekilde güneşlenmek, çiftleşmek serbest! Midem bulandı. Kadın sanatçılara yasaklar getireceğinize şu iğrenç yaratıklara çözümler bulun" diyerek sitem etti.

Bebek'teki cinsel ilişki olayı sonrası Aynur Aydın isyan etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aynur Aydın İstanbul Aydın Bebek Haberler

500

Yorumlar (18)

vatandaş rıza:

ülke giderek pakistana hindistan riye ırak yemen fas filistin ve ortadoğunun her ülkesinin ortaklaşa cöplüğüne döndü zenginine satara fakirine vatandaşlık vererek

163
186
yanıtYanıtla
Osman Gültekin Gültekin:

çok güzel yorum yapmışsın ama ülkenin bu berbat halinden memnun 171 kişi dislike yapmış.

yanıt3
yanıt5
Fatih Şahin:

Sen bunları yabancı sanıp sallıyorsun gibime geldi ayrıca hep özgürlükten dem vuruyordunuz ya, o savunduğun kadın sanatçı açın savurun gibi şeyler diyordu ya insanlarda onları dinlemiş ne var bunda lavuk

250
63
yanıtYanıtla
Süleyman Koç:

özgür ülke söylemleriniz yüzünden insanaları bu hale getirdiniz .özgürlüğün bir sınırı var dedik vede diyeceğiz.ahlaki yozlaşma bu ünlüler yüzünden yayılıyor. kara çarşaf giyinin demiyoruz ama aşırı özgürlük isteyenleriniz var buda kötü örnek teşkil ediyor

119
158
yanıtYanıtla
Osman Gültekin Gültekin:

ahlaki yozlaşma sen ve senin gibiler yüzünden olmaktadır. ünlülermiş, kafayı sıyırmışsınız siz.

yanıt67
yanıt44
Heno Can:

ne alaka neyi savunduguna bak azıcık beynini kullan kalite tesadüf değildir böyle düşünrsn kapsata et misali karşılk greceksnz az kendinize saygınız olsun haya diyorum çıplaklık özgürlükse ÖZGÜRLÜĞÜN EN AĞIR temsilcileri bunlar işte ne diye yakınıyorsun?

69
13
yanıtYanıtla
Engin Kaya:

bunlar provakasyon, halkın sinir uçlarıyla oynayıp nabız tutuluoyor sonra normalleştirme yapılıyor, emperyalizm bizi esir almış.

26
37
yanıtYanıtla
Nok Ta:

Bİri bana bunun kim olduğunu söyleyebilir mi?

37
24
yanıtYanıtla
ismail bey :

Sütyensiz dolaşmak ve sahneye çıkmak ayıp ve terbiyesizlik, uluorta ilişki onun biraz gelişmişi, yani suç.. Sütyensiz ve iç çamaşırsız gezenin, başına iş gelince, mağdurum deme hakkı yoktur.

29
18
yanıtYanıtla
uCube :

İyi de kim serbest dedi ki? Gereği yapıldı... ;))

32
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title