Haberler

İngiliz Şarkıcı Rita Ora Dolandırıldı! Bilanço 10 Milyon Lira

Güncelleme:

İngiltere'de pek çok ünlü ismi dolandıran bir muhasebecinin son kurbanı İngiliz şarkıcı Rita Ora oldu. Ünlü şarkıcının 10 milyon TL değerinde kayıp yaşadığı öne sürüldü.

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Rita Ora muhasebecisi tarafından dolandırıldı. 26 yaşındaki popçu, iddiaya göre 2.3 milyon sterlin (yaklaşık 10 milyon TL) değerinde kayıp yaşadı.

GİZLİCE BAŞKA HESABA SIZDIRDI

Muhasebecinin, Ora'nın yaptığı yatırımlar da dahil olmak üzere birçok kişiyi 20 milyon sterlin değerinde dolandırdığı söylendi. Muhasebecinin, şarkıcının hesaplarını gizlice başka bir hesaba sızdırdığı öğrenildi.

PARANIN KEYFİNİ SÜRÜYORDU

İddiaya göre muhasebeci son dönemlerde lüks otomobiller satın almasıyla dikkat çekti. Komşuları, muhasebecinin kısa sürede Audi Q5 ve Mercedes-Benz otomobiller ile 85 bin TL değerinde Rolex marka saat aldığını öne sürdü.

9 AYDIR HARCAMALARI İZLENİYOR

Parayı internetten kumar oynayarak kazandığını söyleyen muhasebecinin harcamaları polisin de ilgisini çekti. Mütevazı kazancı olan muhasebecinin dokuz aydır yaptığı harcamalar polis tarafından takibe alındı.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Birçok kişiyi ve şirketi dolandırdığı düşünülen şüphelinin kurbanları arasına Rita Ora da eklendi. Ünlü şarkıcının avukatı Graham Shear de Ora'nın soruşturmaya dahil olduğunu doğruladı.
Polis, 35 yaşındaki muhasebecinin tutuklandığını ve hakkında soruşturma açıldığını söyledi.

(Kaynak: NTV)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rita Ora Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title