Haberler

İlker Aksum, eşiyle nasıl tanıştığını anlattı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu İlker Aksum, Haziran ayında nikah masasına oturduğu eşi Dilay Hanım'la nasıl tanıştığını ilk kez anlattı. Ayrıca, Aras Bulut İynemli ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuklarını da övdü. İlker Aksum ayrıca, çocuk sahibi olmadığı için pişman olduğunu da itiraf etti.

Yapımcılığını BBO Yapım'ın gerçekleştirdiği programda, usta isim Haziran ayında nikah masasına oturduğu eşi Dilay Hanım'la nasıl tanıştığını da ilk kez anlattı. İlker Aksum ayrıca, Aras Bulut İynemli ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculukları da övdü. Detaylar bültenimizde...

DEPRESYON NEDENİYLE EŞİYLE TANIŞMIŞ

İlker Aksum, Haziran sonu nikah masasına oturduğu Dilay Ekmekçioğlu ile nasıl tanıştıklarını ilk kez Bambaşka Sohbetler'de anlattı. Aksum: "Gerçekten çok kötü depresyondayken, menajerim Duygu dedi ki 'seni birisiyle tanıştıracağım adı Dilay nefes koçu' dedi.

Ben de böyle şeylere inanmam tabi; evren, gel bana, nefes koçluğu, öfff yani... Gerçekten eşim beni nefes terapisiyle çok çok başka yere götürdü, menajerim de çöpçatanım oldu ve evlendik.

Dilay anında seni etkiliyor, Star Wars'da olur ya, acayip enerjisi var."

ÇOCUK SAHİBİ OLMADIĞIM İÇİN ÇOK PİŞMANIM

İlker Aksum, ilk kez bir itirafta da bulundu ve "Baba olmak istiyorum. Çok pişmanım, 30'lu yaşlarda çocuk sahibi olmadığıma çok pişmanım" dedi.

OYUNCULUKTA EĞİTİM YETENEKLİ ADAM ARAS BULUT

KIVANÇ TATLITUĞ KENDİSİNİ ÇOK GÜZEL YETİŞTİRDİ

Hacettepe Devlet Konservatuarı mezunu olan, aynı zamanda da tiyatro tarihi üzerine yüksek lisansı yapan İlker Aksum'a daha önce söylediği "Oyunculukta eğitim şart değil" cümlesini hatırlatan Ceyda Düvenci'ye şöyle yanıt verdi:

"Oyunculukta eğitim şart değil, ne yapacağız Şener Şen'i Adile Naşit'i Aras Bulut'u? Çocuk İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Uçak Mühendisi ama, şu an gençler arasında seyrettiğim en yetenekli adam.

Kıvanç? Acayip! Kendini çok güzel yetiştirdi. Her baktığımda ayrı bir karakter yapıyor, en son Hadi Be Oğlum'u izledim, ağla ağla bir hal oldum. Bunları reddedemeyiz! Joddie Foster'ı ne yapacağız ilkokul mezunu? Ne oldu eğitim? Eğitim şart" dedi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Aras Bulut İynemli Kıvanç Tatlıtuğ İlker Aksum Çocuk Evlilik Eğitim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title