Haberler

    İki yazarın 'merhaba'sı

    Galaya filmin senaristi Ahmet Ümit, oyuncuları Yetkin Dikinciler, Serkan Altıntaş ve Pelin Batu'nun yanı sıra siyaset ve sanat dünyasından birçok önemli isim katıldı.

    Galaya filmin senaristi Ahmet Ümit, oyuncuları Yetkin Dikinciler, Serkan Altıntaş ve Pelin Batu'nun yanı sıra siyaset ve sanat dünyasından birçok önemli isim katıldı. Sunuculuğunu Osmantan Erkır'ın yaptığı gecede, gösterim öncesi Yetkin Dikinciler ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sahneye çıkarak Nazım Hikmet şiirlerinden bölümler okudu. Yönetmenliğini Cengiz Özkarabekir'in yaptığı, iki yazarın gerçek hayat hikayelerinden yola çıkılarak çekilen filmde Nazım Hikmet'i Yetkin Dikinciler, Ahmet Ümit'i ise Serkan Altıntaş canlandırıyor. "Merhaba Güzel Vatanım" 1 Kasım'da vizyona girecek.

    Nazım Hikmet ile Ahmet Ümit'in hayatlarını konu alan "Merhaba Güzel Vatanım"ın galasına yönetmen Cengiz Özkarabekir ile oyuncular Yetkin Dikinciler, Pelin Batu ve Serkan Altıntaş da katıldı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Yetkin Dikinciler Nazım Hikmet Ran Pelin Batu Altıntaş Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title