Haberler

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak: Babamdan nefret ettiğim zamanlar oldu

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, katıldığı programda bomba açıklamalar yaptı. Dilan Çıtak, babasından nefret ettiği anlar olduğunu söyleyerek, İbrahim Tatlıses'in çapkınlık huyunu eşinde görmek istemeyeceğini belirtti. Programın kapanışında oldukça duygusallaşan Çıtak, gözyaşlarına hakim olamayıp hüngür hüngür ağladı.

CNN TÜRK ekranlarında Merve Şahin ve Melis Özcan'ın sunduğu, konukların yalnızca 15 dakikasının olduğu Sorgu Sual'e Dilan Çıtak konuk oldu. Dilan Çıtak Tatlıses, müzik kariyerinden, özel hayatına varana kadar önemli açıklamalarda bulundu. Afrika'da insanların suya ulaşmak için 6 saat yürüdüklerini belirtip Dilan Çıtak adına Tanzanya'da bir kişinin ömür boyu su, tohum ve enerji ihtiyacını karşıladıklarını açıklayarak Çıtak'a sertifikasını teslim etti. Programın kapanışında oldukça duygusallaşan Çıtak, gözyaşlarına hakim olamayıp hüngür hüngür ağladı.

BABASIYLA ARASININ BOZUKLUĞUNU İDO'YA BAĞLADI

Dilan Çıtak, İdo Tatlıses sorusuna "Çok ilgilenmiyorum. Konuşmuyoruz. Bazı insanlar bir takım normlara bürünmek için maske takarlar o insanlardan uzaklaşmanız gerekir" dedi.

Babasıyla arasının kötü olmasını İdo'ya bağlayan Çıtak, "Babamın çevresinden etkilendiği kesin" dedi. "İdo Tatlıses sesinizi kıskanıyor mu?" sorusuna ise "İnsanların baskılarıyla belki olabilir" cevabını verdi.

"BABAMDAN NEFRET ETTİĞİM ZAMAN OLDU"

"Oldukça samimi cevaplar veren Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses ile ilgili sorulan "Hiç nefret ettiğiniz bir an oldu mu?" sorusuna da çok yüreklilikle cevap verdi. Babasından ayrımcılık yaptığı zamanlarda nefret ettiğini ifade eden Çıtak, "Vefalı evlat veya vefasız evlatlar arasında ayrımcılık yaptığında babamdan nefretim ettiğim zamanlar oldu" diye konuştu.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, canlı yayında hüngür hüngür ağladı

İBO'YA SİZ DİYE HİTAP EDİYOR

Çıtak babasının değil ama babasının çevresinin yoluna taş koymaya çalıştığını da söyledi. Çıtak "Babam dediğiniz kişi hangisi?" sorusuna Cem Çıtak yanıtını verdi. Çıtak, babasına siz diye hitap ettiğini bunu da İbo'nun istediğini de sözlerine ekledi.

Çıtak kendisine sorulan "Babanızda olan hangi huyu eşinizde görmek istemezsiniz?" sorusuna da cesur bir yanıt verdi. Çıtak bu soruya "Çapkınlık ve kadınlara olan tavrı" cevabını verdi.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, canlı yayında hüngür hüngür ağladı

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Merve Şahin'in "Suya ulaşmak için, su içmek için kaç adım atıyorsunuz?" sorusuna "Çok adım atmıyorum" yanıtını verdi. Melis Özcan, Afrika'da insanların suya ulaşmak için 6 saat yürüdüklerini belirtip Dilan Çıtak adına Tanzanya'da bir kişinin ömür boyu su, tohum ve enerji ihtiyacını karşıladıklarını açıklayarak Çıtak'a sertifikasını teslim etti. Programın kapanışında oldukça duygusallaşan Çıtak, gözyaşlarına hakim olamayıp hüngür hüngür ağladı.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, canlı yayında hüngür hüngür ağladı

"İLİŞKİMİN BAŞLARINDA ALDATILDIM"

Dilan Çıtak, "Levent Dörtel sizi hiç aldattı mı?" sorusuna "Evet aldattı ilişkimizin en başlarında. Ben en özel olduğum tribinde değilim. Ben çekilmez bir kadınım Levent Dörtel gibi sadece sakinlik ve özgürlük isteyen bir adam için başına gelmiş en büyük belayım. O yüzden bana katlanıyorsa onun için gerçekten özelim" yanıtını verdi.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, canlı yayında hüngür hüngür ağladı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, canlı yayında hüngür hüngür ağladı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, canlı yayında hüngür hüngür ağladı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses İdo Tatlıses Dilan Çıtak Çıtak Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (24)

Ankara:

Senin nefret ettiğin zamanlar olmuş,toplum sürekli nefret ediyor

29
3
yanıtYanıtla
CEREN:

İBO ‘ dan Bi HALT Olmaz .. Kendi Ayakların Üstünde Durmaya Bak Kızım ...

12
2
yanıtYanıtla
Hades:

Ben hala nefret ediyorum

11
3
yanıtYanıtla
yasar:

hic bir zaman sevmedim sevilecek insanda degil oyüzden üzülme gayet insani duygularla nefret ediyosun

9
3
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Ay sen kadın mı oldun evlenmeden? Baban olmasa kim tanırdı ki seni. Bildiğin Kezban işte.

5
7
yanıtYanıtla
Hasan:

Çirkin şey, seni kimse tanımıyor.

5
6
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Bazılari son halleri resmen ibretlik loooo, he ibo ibo

6
2
yanıtYanıtla
Wwwwwww:

En azından babasından düzgün biri

5
1
yanıtYanıtla
seda:

Sesine sanatina yüz puan ahlakina sifir puan

2
2
yanıtYanıtla
HALK:

Sana babalık yapmamış adamı niye baba olarak kabul ediyorsun.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title