Haberler

Eniştesine şaka yapmak için video çeken Yasemin Seyidoğlu, sosyal medyada fenomen oldu

Güncelleme:

Sivas'ta yaşayan Yasemin Seyidoğlu isimli ev hanımı, eniştesine şaka maksadıyla çekilen videosu ile istemese de fenomen oldu.

Sivas'ta kent merkezi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşayan 56 yaşındaki Yasemin Seyidoğlu isimli ev hanımı, birçok kişi gibi Covid-19 salgını nedeniyle uzun süre evinden dışarı çıkmadı. Evinde ailesi ile birlikte vakit geçiren Seyidoğlu, eniştesine şaka yapmak için bir video çektirdi. Seyidoğlu, aile grubuna atılan videonun bir anda sosyal medyaya yayılmasıyla fenomen oldu.

ENİŞTESİNE ŞAKA YAPMAK İSTEDİ

Kızı Feray Seyidoğlu tarafından çekilen videonun ilk bölümünde Seyidoğlu bir koşu bandının üzerinde koşarmış gibi görülüyor. Bu sırada görüntüye "Yoruldum, yoruldum. Bugün eniştem bana sürpriz yapmış. Koşu bandı almış. Öldüm yoruldum. Ben de çekip size göndereyim dedim. Bu nasıl koşuydu böyle, öldüm. Canlarım seviyorum sizleri" sözleri yansıdı. Görüntünün ilerleyen bölümünde ise ev hanımının aslında bir koşu bandının üzerinde değil de içerisine sıvı deterjan dökülmüş bir tepsi olduğu anlaşıldı.

Hiç beklemiyordu, istemeden fenomen oldu

BİR ANDA FENOMEN OLDU

Feray Seyidoğlu çektiği esprili videoyu önce aile mesajlaşma grubunda paylaştı. Videoyu beğenen aile fertleri farklı sosyal paylaşım gruplarında da paylaştı. Birçok kişiye ulaşan video internete de düşünce Yasemin Seyidoğlu biranda fenomen oldu. Bu durum Seyidoğlu'nu bir hayli rahatsız etti. Çekilen video esnasında giydiği elbiselerini bir daha görmek istemeyerek çöpe attı.

"AMACIM AİLEMİ NEŞELENDİRMEKTİ"

Yasemin Seyidoğlu, amacının internete çok izlenmek olmadığını, sadece ailesini neşelendirmek için videoyu çektiğini belirterek, "Ben bir video çektirdim ama dağılsın diye çektirmedim. Çocuklarım ve torunlarım isteyince çektim. Dışarıda çıkamıyorlar. Bende hadi yapalım dedim. Hoşumuza gidince yeğenlerimin olduğu aile mesajlaşma grubumuz var. Onlara atayım birde onlar neşelensin dedim. Nasıl olduysa video dağıldı. Ama benim dağıldığından haberim yok. Telefon ediyorlar 'sen fenomen olmuşsun' diyerek. Şaşırdım, delirdim. Sonra kızlar baktılar İnternete düşmüşüm. Benim amacım oralara düşmek değildi, ben sadece ailemi neşelendirmek amacıyla çektim" dedi.

Hiç beklemiyordu, istemeden fenomen oldu

"VİDEO YAYILINCA ŞOKE GİRDİM"

Seyidoğlu, videonun İnternet düştüğünü öğrenince şok yaşadığını belirtip, "Şoka girdim, nasıl oldu onu da bilemedim. Mutlu olamadım. 'Ne kadar güzel olmuş' dediler. 'Ne kadar doğal çekmişsin. Hiç üzülme' dediler. Tepsinin içine yağ ve deterjan koydu torunlarım. Bende onu yapmaya çalıştım. Hoşumuza gidince yeğenlerime de atayım onlarda neşelensinler dedim. Koşu bandı gibi yaptım. Şalvarımı ve tülbentimi attım. Onları giymekte istemiyorum, görmekte istemiyorum. Bu videonun bu derecede böyle dağılmasını beklemezdim. Böyle videolar var ama daha gelmeyecek. Kızım videoyu çekti" diye konuştu.

Hiç beklemiyordu, istemeden fenomen oldu

"VİDEOYU FENOMENLERİN SAYFASINDAN KALDIRMAK İÇİN UĞRAŞTIM"

Kızı Feray Seyidoğlu, şaka maksadıyla çektikleri videosunu aile mesajlaşma grubuna attıktan sonra bir anda her yere yayıldığını ifade edip, "Annemin videosunu ben çektim. Bende başka bir yerde görmüştüm. Bunu yere döküp yapıyorlardı, tepsiye değil. Bende anneme 'Bunu yerden temizlemesi zor olur. Gel bunu tepsiye dökelim yapalım' dedim. Ondan sonra tepsiye döktük. Biz şaka olsun diye çektik, Koronadan dolayı zaten evde çok sıkılıyorduk. Sonra videoyu çektik. Sonra kendi mesajlaşma grubumuzda paylaştık. Oradan da her yere paylaşılınca her tarafa yayılmış. Bazı fenomenlerin sayfalarından kaldırmak için çok uğraştım. Bazılarını kaldırdık ama sonra baktık ki bunun önüne asla geçemeyeceğiz, bıraktık. Benim için sorun yok gayet güzel video ama annem üzüldüğü için çabaladım" şeklinde konuştu.

Hiç beklemiyordu, istemeden fenomen oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Sivas Haberler

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Bakmadan Geçme

Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim?
Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

500

Yorumlar (44)

Haberler:

Bunları da haber yapmayın artık

30
2
yanıtYanıtla
gfhf:

şaşırmadım boş şehrin boş insanları

14
18
yanıtYanıtla
MERT:

sen kesin bilim adamısındır. . . .

yanıt4
yanıt0
Boş yapma:

Belki öyledir

yanıt1
yanıt2
GFHF:

Ekmek konulan sofrada tepinmenin ne kadar absürt bir şey olduğu apaçık ortada bunu kadından habersiz sosyal medyada malzeme yapanların ahlak seviyesi de belli bari savunmayın

yanıt2
yanıt0
Mehmet:

Şehrin suçu ne harika şehirdir sıvas

yanıt0
yanıt0
Mehmet:

Çamur atmayın sehre

yanıt0
yanıt0
GFHF:

harika mı gerçekten nerede dolandırıcı pis niyetli kişiler var hep toplanmış kibarlık desen zerre yok sanki bilmiyorum anlatma bana hikaye

yanıt0
yanıt0
MERVE:

Bu yaşta şakaların peşine düşüp enşteye şaka videosunu göndermekte pek hoş bieşey değil. yaş gereği dikkat edilmesi gerekiir

19
10
yanıtYanıtla
sen imsin:

kadının biryeri açık değil

yanıt6
yanıt2
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title