Haberler

Her hareketiyle gündeme bomba gibi düşen Şevval Şahin, bikinili pozlarıyla yine çok konuşulacak

Güncelleme:

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaşması yine magazin gündemini değiştirdi. Ünlü model pozlarıyla takipçilerinin gözlerini kamaştırdı. Şahin'in bu pozları sosyal medyada yine çok konuşulacak cinsten.

Koronavirüs salgının arttığı günlerde partilere katılan ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Şevval Şahin, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı pozlarıyla takipçilerini mest etti.

Şevval Şahin, tatil paylaşımlarıyla tartışma konusu oldu. Şahin'in bazı takipçileri, ünlü manken hakkında 'Çok fit' derken, bazıları da 'çok zayıf' yorumunda bulundu.

Her hareketiyle gündem olan Şevval Şahin'den olay bikinili pozlar

AÇIKLAMALARIYLA TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile pandemiye rağmen düzenledikleri ev partileriyle eleştiri oklarının hedefi olan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, daha sonra da katıldığı bir programla Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

PROGRAMDA ZOR ANLAR YAŞAMIŞTI

Şahin, kendisine yöneltilen, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk'ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye'de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap veremeyerek zor anlar yaşamıştı. Birçok soruyu yanıtsız bırakan Şevval şahin, "Fahrettin Koca'yı tanıyor musunuz?" sorusuna da "Pas" yanıtını vermişti. Şahin'in bu sorulara yanıt verememesi sosyal medyada gündem olmuştu.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNMUŞTU

Çıkan haberlerin ardından Şevval Şahin, "İstiklal Marşı'nı okusaydım örnek Türk kadını mı olacaktım? Tavırlardan dolayı rahatsız oldum, okuyamadım. Ben o anların yayınlanmayacağı konusunda söz almıştım fakat yayınladılar, onlara dava açıyorum. Beni bilen biliyor. 6 yaşından beri İngiltere'de büyüdüm. Bütün eğitimimi İngilizce aldım, bazı konuları bilmemem normal. Bu beni daha az mı Türk mü yapıyor? Sanmıyorum." açıklamasını yapmıştı. Pek çok ünlü isim de Şahin'e destek vermişti.

Her hareketiyle gündem olan Şevval Şahin'den olay bikinili pozlar

Her hareketiyle gündem olan Şevval Şahin'den olay bikinili pozlar

Her hareketiyle gündem olan Şevval Şahin'den olay bikinili pozlar

Her hareketiyle gündem olan Şevval Şahin'den olay bikinili pozlar

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şevval Şahin Koronavirüs Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (20)

birikedimi7:

kemik torbası

16
7
yanıtYanıtla
456:

allah islamı nasip etsin bu kıza amin

4
11
yanıtYanıtla
mustafa:

insan neden soyunur ve bikinili resimlerini neden yayınlanmasına musade eder. hiçi özeliniz yok sizin

8
4
yanıtYanıtla
SEVİM KOŞ:

Ya estetikleri ile yada böyle poz verince haberleri çıkıyor

9
0
yanıtYanıtla
kartal:

Bunların derdi magazinde haberi çıksın yeter

8
0
yanıtYanıtla
....../////:

ŞEVVAL HİÇ GİYİNİK GÖRMEDİK

7
1
yanıtYanıtla
ACI GERÇEK:

Sosyal medyada takipçi kazanmak için ne yapacağınızı şaşırdınız.

7
1
yanıtYanıtla
toplum:

dünya salgınla uğraşıyor sizin neyin derdindesiniz.

7
0
yanıtYanıtla
?????????????:

AR DAMARINIZ ÇATLAMIŞ

5
2
yanıtYanıtla
YAZIK:

ZAVALLI KIZ

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title