Haberler

Haydar Dümen'in 3 çocuğu ortaya çıktı! Kızı, babasının mezar taşını görünce çılgına döndü: Ölüm tarihi bile yok

Güncelleme:

Ölümünden sonra mirasıyla gündeme gelen Haydar Dümen'in 3 çocuğu olduğu öğrenildi. Dümen'in kızı Gaye Dümen ise babasının eşi Gül Dümen'in "Gül ve Haydar Dümen" yazdırdığı mezar taşını görünce "Babamızın cenazesine gitmemizi engelleyen Gül Dümen'in kendisi de cenazeye gitmemiş. Mezar taşında babamın ölüm tarihi bile yok" diyerek ateş püskürdü.

Psikiyatrist ve yazar Haydar Dümen, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Sessiz sedasız toprağa verilen Dümen'le ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı. 100 milyon liralık mirasıyla gündeme gelen Dümen'in bu sefer de herkesten gizli büyüttüğü 3 çocuğunun olduğu ortaya çıktı.

2 ERKEK 1 KIZ ÇOCUĞU VAR

Haydar Dümen 1954 yılında Emine Refahat Toksöz ile evlendi. Bu evlilikten Ali Alp Dümen ve Gaye Dümen isminde iki çocuğu oldu. Dümen'in bu iki çocuğu da evlendi ve birer çocukları oldu. Sonrasında Haydar Dümen, Melike Karakurt ile evlendi ve Emek Dümen isminde bir erkek çocuğu daha oldu. Son evliliğini de Gül Dümen ile yapan ünlü yazarın bu evliliğinden çocuğu yok.

Haydar Dümen'in 3 çocuğu ortaya çıktı! Kızı, babasının mezar taşını görünce çılgına döndü: Ölüm tarihi bile yok

100 MİLYONLUK MİRASI TANIMADIĞI İNSANLARA KALDI

Yazar Haydar Dümen'in vefatından önce Beyoğlu'nda sahibi olduğu bina ve daireleri satışını yapması için emlakçıya devrettiği, şahsın hayatını kaybetmesiyle de 100 milyon liralık mirasın emlakçının çocuklarına kaldığı ortaya çıktı. Dümen'in eşi Gül Dümen ise yaşanan karışıklığı gidermek için harekete geçti.

Haydar Dümen'in 3 çocuğu ortaya çıktı! Kızı, babasının mezar taşını görünce çılgına döndü: Ölüm tarihi bile yokHaydar-Gül Dümen

"HEM BABAMIN CENAZESİNE KATILMADI HEM DE MEZAR TAŞINA ADINI YAZDIRDI"

Sabah'ta yer alan habere göre, Haydar Dümen'in kızı Gaye Dümen ise Gül Dümen'in kendisini babasıyla görüştürmediğini söyleyerek sitem etti. Babasının "Gül ve Haydar Dümen" yazılı mezar taşını görünce de sinirlenen Gaye Dümen, "Babamızın cenazesine gitmemizi engelleyen Gül Dümen'in kendisi de cenazeye gitmemiş! Babamı mezarlıkta ziyarete gittim. Babama 'Gül-Haydar Dümen' diye mezar taşı yaptırmış... Babamın doğum ve ölüm tarihlerinin olmadığı, bıyık resmi olan ve sanki kendisi de ölmüş gibi adını yazdırdığı bir mezar taşı yaptırmış. Bu nasıl bir saçmalıktır" dedi.

Haydar Dümen'in 3 çocuğu ortaya çıktı! Kızı, babasının mezar taşını görünce çılgına döndü: Ölüm tarihi bile yok

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Haydar Dümen Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500

Yorumlar (2)

Martin Sikertel:

Çok büyük alimdi, Allah rahmet eylesin.

20
34
yanıtYanıtla
Unknown 123:

Bunun cemaati farkliydi,Ara sira dünyaya geldiklerini duyardik

yanıt15
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title