Haberler

Hamilelik İddiası Seki'yi Çıldırttı

Güncelleme:

Çocukluk aşkı Faruk Salman ile nişanlanan Deniz Seki, hamile olduğu iddia edilince çıldırdı.

2013 yılının ilk magazin bombasını patlatarak Faruk Salman Kıbrıs'ta sahne aldığı mekanın kulisinde çocukluk aşkı Faruk Salman ile nişanlanan Deniz Seki'nin hamile olduğu iddia edildi.

Çok öfkelenen Seki, "Artık çok ayıp! Ne yapacaklarını şaşırdı bu insanlar! Benimle uğraşmaktan vazgeçsinler. Bu saygısızca ortaya atılmış bir iddia. Gerçek dışı bir hadise, hamile değilim" dedi.

EVLİLİK SORULARINDAN DA BUNALMIŞ

Yılbaşı gecesi sürpriz yaparak nişanlanan Deniz Seki ve Faruk Salman önceki akşam boğazda rakı- balık keyfi yapmıştı.

Arnavutköy Balıkçısı'nda arkadaş grubu ile yemek yiyen çiftin, keyifli oldukları gözlerden kaçmadı. Mekânda üç saate yakın kalan ikili ve arkadaşları gece sonunda mekandan ayrılırken, Seki'nin kendisini dışarıda bekleyen basın mensuplarının olduğunu öğrenince lavaboya gidip, makyajını tazelediği görüldü.

Mekândan birlikte çıkan nişanlılardan Seki, gazetecilerin evlilik tarihini sormalarına " Hep aynı soru" diyerek, verdiği cevap ile evlilik sorularından bıktığını gösterdi. İkili, arkadaş grubu ile aynı araca binerek mekandan ayrılırken, Asmalımescit'de bulunan başka mekana geçtikleri öğrenilirken, Deniz Seki'nin alkolü fazla kaçırdığı ve ayakta durmakta zorlandığı öğrenildi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Faruk Salman Deniz Seki Kıbrıs Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title