Haberler

Haluk Levent, "Canımızı Hristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve hatta ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz" dediği iddiasını yalanladı

Güncelleme:

Kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile depremden etkilenen bölgelere giden Haluk Levent'in "Canımızı Hristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve hatta Ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz!" dediği iddia edildi. İddia sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Binlerce vatandaşın yaşamını yitirdiği depremde arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şarkıcı kimliğinin yanı sıra kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile afet bölgelerine giden Haluk Levent de diğer tüm gönüllülerle canla başla yardıma koşuyor.

PAYLAŞIM REKORU KIRDI

Sosyal medyada Haluk Levent'e ait olduğu iddia edilen "Canımızı Hristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve Hatta Ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz!" sözü ise paylaşım rekoru kırdı.

Haluk Levent, 'Canımızı Hristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve hatta Ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz!' dediği iddiasını yalanladı

"YAPMAYIN, ETMEYİN"

Haluk Levent Twitter hesabından iddialara karşı sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı, "Yapmayın etmeyin . Bizler bölgede acıları azaltmaya çalışırken söylemediğim şeyleri yazmayın. Lütfen." paylaşımıyla iddiayı yalanladı.

Doğruluk Kontrolü
"Haluk Levent, "Canımızı Hristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve hatta ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz!" dediği iddiasını yalanladı"
YANLIŞDOĞRU
BULGULAR

"Sosyal medyada Haluk Levent'e ait olduğu iddiasıyla "Canımızı Hristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve Hatta Ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz!" sözü gündem oldu. Haluk Levent, paylaşım yaparak söz konusu sözlerin kendisine ait olmadığını söyledi. "

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Haluk Levent Ahbap Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

Hakan :

Anlatılmak istenen gayrimüslimlerin yardım için oradalarken kendini müslüman olarak nitelendiren insanların yağma, talan, hırsızlık yapmaları

429
111
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Onu söylemek isteyen duyarlı müslüman da konuyu yalan ile anlatıyor.

yanıt186
yanıt24
Buket Güncür:

Aynen.bu kadar basit.orada uzanan ellere yüreklere teşekkür etmek gerek.

yanıt1
yanıt0
Mehmet emin Sade:

Evet bu söylem yanlış ama dini kötü amel eden biri üzerinden tüm müslümanlara saldırınca da hassas olmak lazım

230
37
yanıtYanıtla
Cahil:

Toplumdaki bazi bozuklar yüzünden bunlar geliyor basimiza... su sosyal medya ciktigindan beri utanma arlanma kalmadi millette. Buna bir çözüm bulunmali.. Butun mesele sosyal medya

206
33
yanıtYanıtla
Emrah Tosunoğlu:

Belli bir kesim kendilerini temize çıkarmak için uyduruyorlar böyle şeyleri şahısları topluma karşı bilerek gerçek olmayan söylemler ile sosyal medya üzerinden hedef gösteriyorlar bunlar hep beyhude çabalar halk kimin ne olduğunu çok iyi biliyor artık

210
10
yanıtYanıtla
Mehmet emin Sade:

Dini Yanlış yaşayanlar üzerinden tüm müslümanlara laf söylendi herkes sustu. Bugün de bu iyi derneğe laf söylenmesi doğal

yanıt25
yanıt37
arkeefon :

Yılını tam olarak hatırlamıyorum ama ELFİDA ile meşhur olduğun zamanlarda gazetecinin biri ile kendi aranızda konuşmanız ifşa olmuştu. "Çirkin hayranlarımla resmimi çekmeyin diyen kişi sen değilmiydin haluk." unutmadık. bunamadık. dün gibi bilirim dümenlerini.

33
99
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

adam kendini paralıyor.sadece depremde değil tüm sosyal konularda.sen nesin acaba

yanıt64
yanıt18
Doğrucu Davud:

Siz müslümanız diye geçinmeyin hiç. İftiranın günah olduğunu bile bile sırf .. trollük yapmak için Allahın emrine karşı gelen, islama ihanet eden sizlerin çamurları Haluk Levent'e asla bulaşmaz. Kedi kirli elinizi kirletmeye devam etmiş olursunuz.

yanıt24
yanıt24
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title