Haberler

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in gözlerden uzak büyüttüğü bebekleri ilk kez görüntülendi

Güncelleme:

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in mart ayında dünyaya gelen ikinci çocukları Han, ilk kez görüntülendi. Annesinin kucağında görüntülenen bebeğin babasına olan benzerliği de gözlerden kaçmadı.

2009 yılında Halit Ergenç ile nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz aylarda Han adını verdikleri ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Koronavirüs salgınından dolayı çocukları ve eşiyle evde zaman geçiren Bergüzar Korel, önceki gün bebeğiyle Etiler'de görüntülendi.

BABASINA BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Habertürk'te yer alan habere göre; bebeğin yüzünü saklama çabasında başarılı olamayan aile, ilk kez bir arada objektiflere takıldı. Etiler'de bir mekanda oturan çift, arkadaşları ile bol bol vakit geçirdi. Kahve molasını Han bebeğin ağlaması ile bozan Korel, sık sık ayağa kalkarak, oğlunu gezdirdi.İlk kez kameralar ile tanışan bebeğin, babası Halit Ergenç'e olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in gözlerden uzak büyüttüğü bebekleri ilk kez görüntülendi

Virüsten korunmak için evinden çıkmamaya özen gösteren Bergüzar Korel'in yanına gelen arkadaşına maskesiz şekilde çocuğunu sevdirmesi de herkesi şaşırttı.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in gözlerden uzak büyüttüğü bebekleri ilk kez görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bergüzar Korel Halit Ergenç Han Haberler

500

Yorumlar (22)

Burak:

Bunlar proje insanlar . Oynadıkları her dizi ve film şer odaklarına hizmet ediyor .

28
24
yanıtYanıtla
fevzi:

senin kafan güzel anlaşılan.

yanıt5
yanıt4
garip yetimoğlu:

güneş çarpması olmuşun git biraz gölgelen.

yanıt19
yanıt12
sadece insan:

Bu ülkede televizyon dizi film programlar aracılığı ile bu milletin ahlak anlayışını değiştirmeyi maalesef başardılar, kültürü adetleri gelenekleri olmayan bir ülke haline geldik, birçok filmde imamları sahtekatar dolandırıcı gösterdiler yıllarca, dizilerde ecdadımızı sadece kadın erkek ilişkisi endeksli yaşayan kişiler gibi göstermeye çalıştılar. . Savaşlarda geçen bir ömür, zamanın büyük çoğunu okuyarak geçiren bir hükümdar ne hallere sokuldu. . . Evet hepsi bir şeyleri hedefliyor bu dizelerin. .

yanıt4
yanıt4
ZZZ:

Al saçma sapan bir yorum daha !!!!!

yanıt2
yanıt1
eser:

Maşallah Bergüzar hanım bir güvercin gibi alımlı ve güzel, Halit beyde yanında bir horoz gibi karizmatik.

34
10
yanıtYanıtla
D:

ahahahahahahaa hakkatten horoz gibi saça bak :D Bir ibiği eksik

yanıt5
yanıt3
Antalya:

Dogru çok alimlı..Bakımla makyajla insan alımlı oluyo böyle

yanıt4
yanıt1
tosun:

ayni baba cocugun kafasi nerdeyse anasininki kadar buyuk simdiden buyuyunce babasiyla beraber hani koca kafalar karikaturu vardiya iste onlari canlandirirlar

3
12
yanıtYanıtla
Güz:

Bebeklerin kafasınin vücuduna oranı yetişkinlerden farklıdır.Buyuyunce bu oran değişecek.

yanıt0
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title