Haberler

Hakan Bilgin, 3 ayrı kadınla tanıştı ama şimdiki eşi çıktı

Güncelleme:

Evde 3 arkadaş gibi yaşadıklarını belirten usta oyuncu, eşinin şarkı söylediğini, oğlunun da piyano çalmasından dolayı evin bir "Müzik evi" gibi olduğunu anlattı.

Karşısınızdaki 500 kişi ile bir an yaşıyorsunuz ve alkışla motive oluyorsunuz. Anlatmak istediğiniz bir hikaye ile insanlarla bir ilişki kuruyorsunuz ve oradan 2 kişi bu hikaye ile çıkıyor. Ne kadar değerli. Dizi veya filmlerde böle olamayabiliyor. Çok değerli bu anlar."diye sözlerine devam etti.

"Ben bu sektörde hak ettiğim yerde olduğumu düşünüyorum" diyen Bilgin sözlerine; "Ben kaderimden çok memnunum. Bundan sonra bana gelecek her şey hayırlısı ise geleceğine inanıyorum. İyi değilse de gelmiyordur, zaten. Bu benim yolum."diye devam etti.

Sıkı bir Metin Akpınar hayranı olduğunu dile getiren Hakan Bilgin, sözlerine şöyle devam etti; "Kendisi ile benzer yanlarım da var. Baka baka benzedim, sanırım. Ben Karadenizliyim. Çocukken Metin Akpınar'ın önce kasetlerini dinliyor ve ezberliyordum. Ve sonra dinlediklerimi oynuyordum. Bir arkadaşım da Zeki Alasya oluyordu. Ben hep Metin Akpınar'ı oynardım. Yıllar geçti ve ben Zeki Alasya'nın karşısında "Küçük Ağa" dizinde oynadım. Hayat çok garip gerçekten. Metin Akpınar'ın bilgeliği bambaşkadır. Aynı dost meclisinde oturup sohbet edemedim ama çok sever, takip ederim."
m."

Oğlunun fazla duygusal bir yapısının olduğunu anlatan Bilgin, çocuk büyütmenin zorluklarından bahsetti.

Eşi ile tanışmasını şu sözler anlatan Hakan Bilgin; "3 ayrı kadınla tanışıp üçünün de aynı kadın olduğunu anlayınca evlenmeye karar verdim. Çiğdem, şehir tiaytosunda dans ederken akşam da şarkı söylüyordu. 3 ayrı iş yapıyordu. Bir akşam şarkı söylediği mekana gittik. Ne hoş biri ne güzel şarkı söylüyor" dedim. Ertesi gün başka bir mekanda, bir arkadaşımızın doğum gününe bir dansçı kız geldi. O dönem de benim çapkın dönemim. Bana uzak dur dediler. Sonra başka bir gün bir arkadaşımızın evindeyiz. Orada da gördüm. Bir yerden tanıyorum sizi diyorum. Sonra uzun uzun konuşup evlenmeye karar verdik." Sözlerine; "Ben konuşarak bayarım insanı. 2 saat hayattan ne istediğimi anlattım, Çiğdem'e. Sonra tatlı bir flört dönemimiz oldu." Diye devam etti.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Metin Akpınar Hakan Bilgin Zeki Alasya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title