Haberler

Güzel model Adriana Lima, sevgilisi Emir Uyar'ı öpmeye doyamadı

Güncelleme:

Ünlü model Adriana Lima, iş adamı sevgilisi Emir Uyar'ı denizin ortasında öpücüklere boğdu.

Türk yazar Metin Hara ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra iş adamı Emir Uyar ile aşk yaşamaya başlayan ünlü model Adriana Lima, magazin gündeminin bir kez daha çok konuşulan ismi oldu.

İTALYA'DA TATİL YAPIYORLAR

Türkiye'de de oldukça tanınan yabancı model Adriana Lima, Türk iş adamı Emir Uyar ile aşkına doludizgin devam ediyor. Çift, İtalya'da tatil yapıyor.

Güzel model Adriana Lima, sevgilisi Emir Uyar'ı öpmeye doyamadı

SAMİMİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

İş adamı Emir Uyar ile yeni bir aşka adım atan Adriana Lima, sevgilisi ile denizin ortasında aşka geldi. Objektiflere yakalanan çiftin, samimi halleri dikkatlerden kaçmadı. Güzel model, yeni aşkı Emir Uyar'ı öpücüklere boğdu.

Güzel model Adriana Lima, sevgilisi Emir Uyar'ı öpmeye doyamadı

Güzel model Adriana Lima, sevgilisi Emir Uyar'ı öpmeye doyamadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima Metin Hara Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (71)

Cx7:

Insanlar artık ne kadar midesiz artıkçı olmuş anlamıyorum neyse beni ilgilendirmez takılsınlar bakalım

44
10
yanıtYanıtla
KERİZ AVCISI LİMA:

İşi bitmiş, pörsümüş kadın. Kocası bunu 2 defa aldattı. Kendi ülkesinde enayi bulamamış. Burada enayiden çok ne var. Kadınlığını kullanarak saf Türkleri kandırıp ayartıyor. Türkiye''de cinsel açlık var. Hala gideri var diyenler var ama eski halinden eser yok Adriana Limanın. Zaten yaşı genç olsaydı Brezilya ya da Maldivlerde tatilde yabancı yakışıklı biriyle takılıyor olurdu.

44
7
yanıtYanıtla
............:

alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. adam akıllı doğru tek cvp

yanıt5
yanıt2
Havana:

Pörsümüş mü? Bu yazdığına inandın mı sen? :)

yanıt29
yanıt11
Hadiii:

Sende de yabancı hayranlığı var sanırım maldivlerde yabancı yakışıklı biriyle takılacak kadar güzel olmadiğın için de içinde yara olmuş

yanıt23
yanıt18
Bitince Yenisi:

Bütün KADINLAR menfaatine bakar.

31
12
yanıtYanıtla
Kardelen:

Lima Karun kadar zengin . Bizim erkeklerın’de maşallahı var . Bu işler parayla deyil Aşkla olur .

yanıt0
yanıt1
Belki:

Arkadaş adam ne midesizmiş. İiiiiiiiiiii Akbaba cinsi bozulmuş artıklarla geçiniyor.

30
12
yanıtYanıtla
RUMUZ:

Yarın kimi öpüncüğe boğacak acaba. Kadın haklı para var huzur var. Adamda da nefis yok, boynuzlar yunan adalarına yol olur...

30
5
yanıtYanıtla
Bu kadının olayı nedir:

Dünyada başka millet mi kalmadı, neden biz.

32
2
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title