Haberler

Gülben Ergen Süleyman Soylu'yu ziyaret etti

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret ettiğini duyurdu. Ergen, paylaşımında görüşmenin detaylarını da sır gibi sakladı.

Gülben Ergen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Ankara'daki makamında ziyaret etti. Çektirdiği fotoğrafı Instagram'dan paylaşan şarkıcı, "Müthiş bir özveri ile makamında olduğu kadar, sahada, dağda, kasabada, sokakta da çalışan, gözlemleyen Sayın Süleyman Soylu'ya ve tüm İçişleri Bakanlığı çalışanlarına misafirperverlikleri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI BİLİNMİYOR

Açıklamasında ziyaret detaylarını paylaşmayan Gülben Ergen'in Süleyman Soylu ile hangi konu üzerinde görüştüğü henüz bilinmiyor.

Gülben Ergen Süleyman Soylu'yu ziyaret etti

1 MİLYON KİTAP KAMPANYASINA DESTEK VERDİ

Gülben Ergen, geçtiğimiz yıl kitaba ulaşamayan 1 milyon çocuğu kitaplarla buluşturmayı amaçlayarak yola çıkan '1 Milyon Kitap Projesi'ne destek verdi. 'Büyüyorum Seti' adlı yeni kitap setinde Sezen Aksu, Gülben Ergen, Ahmet Güneştekin ve Prof. Dr. Yankı Yazgan gibi isimlerin kaleminden çıkan hikayeler, tanınmış çizerlerin renkli resimleriyle yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süleyman Soylu Gülben Ergen Instagram Ankara Haberler

500

Yorumlar (18)

coni:

sinirlar kevgire donmus afgan suriyeli milyon gocmen giriyo nerde bu devlet, adam maske takmiyo polise posta koyuyo polisin giki cikmiyo, bide gulben hangi vasifla goruyo bakani

37
9
yanıtYanıtla
Vatanperver:

Süleyman Soylu abi kral adamsın seviyorum seni abi

16
17
yanıtYanıtla
Hadi be:

Ne krallığı olmuş

yanıt2
yanıt0
55 Smsn:

Emin ol o da seni seviyordur. Hatta gece gündüz seni düşünüyormuş.

yanıt2
yanıt0
Ben niye görüşemiyorum:

Ben niye görüşemiyorum..Kac sefer Üç işleri Akle bakanlığına yazı yazdım 6 ay oldu kaile alıp derdin nedir diye sormadılar bile ...birde geç günlerde bi milletvekili mesaj attım size donecegiz dediler hala dönecekler...ben üstelik hükümete yıllarca oh verdim..hicbir zaman kişisel çıkarlarla oy vermedim...Artık yolun sonu geldi gibi...Gulben kimki bakana derdini anlatabiliyorsa bende anlatmalıyım...sonuçta orda kahve içmeye gitmeyeceğim.

24
6
yanıtYanıtla
Faysal:

Bu yazındaki Türkçe ile yazdıysan anlamamışlardır.

yanıt13
yanıt6
Bedirhan arslan:

Körler sağırlar bir birini ağırlar

16
11
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Süleyman Soylu Başkanım Adam gibi Adamdır.Başkanım Seni Seviyoruz.

3
20
yanıtYanıtla
Sevgi:

Rüknettin Dede özür dilerim eşeklik ettim affet beni.

yanıt3
yanıt0
SÜMSÜKLÜ:

Detay şu param bitti bi konser falan olsa keşkem yalvarışı.

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title