Haberler

Gülben Ergen İnebolu'yu Salladı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde bu yıl 3.'sü düzenlenen Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri kapsamında konser veren Gülben Ergen, izleyicileri büyüledi.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde bu yıl 3.'sü düzenlenen Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri kapsamında konser veren Gülben Ergen, izleyicileri büyüledi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen 3. Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri, Kastamonu'nun İnebolu ilçesi liman mevkiinde yapıldı. Gülben Ergen'i izlemeye gelen yaklaşık 25 bin kişi, İnebolu Limanı'ndaki festival alanını, alanın kenarındaki yolu, denizdeki kayıkları tamamen doldurdu. Gülben Ergen, sahneye çıktıktan sonra başlayan coşku sahneden ininceye kadar devam etti. İzleyicilerin coşkusunu gören Ergen, bir ara sahneden inerek seyircilerin arasına inerek mutluluğunu katılımcılar ile paylaştı. Seyircilerin arasında daha önce televizyonda programına katılan İnebolulu Prof. Dr. Ahmet Maranki ile karşılaştı. Kozmik bilimin üstadı Prof. Dr. Ahmet Maranki'ye selüloitlerini soran Ergen, "Ne olacak bizim selüloitlerin işi" dedi. Maranki ise kestirme cevap vererek, "Onlar fotoshop, siz aldırmayın" diyerek Gülben Ergen'i teselli etmeye çalıştı. İkilinin diyaloğu, konseri izleyenleri uzun süre güldürdü.

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, katılımdan dolayı Gülben Ergen'e İstiklal Madalyası rolyefi takdim ederken, eşi Nilüfer Uzuner ise çiçek verdi.

Öte yandan, sanatçı Gülben Ergen, karşısında 25 bin kişiyi görünce sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayınlamak için kalabalığın fotoğrafını çekti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Ahmet Maranki Gülben Ergen Kastamonu İnebolu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title